Gemeente Uithoorn

Gemeente Uithoorn
Laan van Meerwijk 16
1423 AJ Uithoorn
Postbus 8
1420 AA Uithoorn
Tel: 0297-51 31 11
Fax: 0297-51 32 22
E-mail: gemeente@uithoorn.nl

Buurtschouwen Meerwijk (Oost en West)

25 april 2007 print

Alle bewoners van Meerwijk Oost en West worden van harte uitgenodigd om mee te doen aan een buurtschouw. Dat is een gezamenlijke wandeling door de eigen buurt.

Bewoners, de buurtregisseur en medewerkers van gemeente, Woongroep Holland en Cardanus wandelen tijdens een buurtschouw gezamenlijk door de wijk en bekijken en bespreken alles dat beter kan, maar ook waar ze tevreden over zijn.

Met elkaar worden wensen, knelpunten en ideeën ter verbetering van de buurt besproken. Meedoen is daarom ook voor u van belang. U bent welkom!

Datum en tijd

Iedere buurtschouw start om 17.30 uur.

26 april: start parkeerterrein van het gemeentehuis. Straten die worden geschouwd: Kofschip, Klipper, Kogge, Aan de Molenvliet, Kaag, Karveel, Schans, Schoolstraat, Zijdelveld, Meerlaan Amstelplein, Laan van Meerwijk en Korte Boterdijk.

3 mei: start inrit Eidereend.
Straten die worden geschouwd: Eidereend, Bergeend, Witkopeend, Grauwe Gans, Blauwe Gans, Glanskopmees, Krakeend en Tafeleend.

10 mei: start inrit Harlekijneend.
Straten die worden geschouwd: Harlekijneend, Grote Lijster, Noorse Lijster, Bruine Lijster, Rietgans, Zanglijster, Goudlijster, Kolgans, Nijlgans, Sneeuwgans en Dwerggans.

24 mei: start parkeerplaats Canadese Gans
Stratie die worden geschouwd: Canadese Gans, Roodhalsgans, Brandgans, Rotgans, Zwarte Mees, Staartmees, Kuifmees, Pimpelmees, Koolmees en Azuurmees.
^