Datum: 25 april 2007

Hillegom Fietsster aangereden Een 40 jarige fietsster uit Hillegom is woensdagmorgen 25 april rond 09.00 uur op de rotonde aan de Weerlaan met de Olympiaweg aangereden door een 23 jarige automobiliste uit Hillegom. Laatstgenoemde vergat bij het afslaan voorrang aan de fietsster te verlenen. De werd met een hoofdwond en voor onderzoek overgebracht naar het LUMC. In de middag kon zij het ziekenhuis weer verlaten.

Oude Wetering Motor gestolen na inbraak De politie doet onderzoek naar de inbraak in een restaurant aan de Plantage. De inbraak vond in de nacht van dinsdag 24 op woensdag 25 april plaats. Om binnen te komen werd een ruit vernield. Uit het restaurant werd een rugzak, een helm en wat geld gestolen. Uit een aangebouwd drankenhok werd een 15 jaar oude Suzuki Intruder motorfiets gestolen. De politie heeft de motor in de opsporingssystemen laten opnemen. Van de dader(s) ontbreekt nog ieder spoor.

Moordrecht Inbraak postkantoor De politie doet onderzoek naar de inbraak in het postkantoor aan de Dorpsstraat. In de nacht van dinsdag 24 op woensdag 25 april werd daar een ruit vernield en werden uit het kantoor vier digitale camera's gestolen. Van de dader(s) ontbreekt nog ieder spoor.

------------------------------------ einde middagberichten -------------------------------------------------


---
Telefoon 071-5459801 Fax 071-5459305

---- --