Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

Autos botsen bij oprit A 50

Apeldoorn, 25-04-2007 o Een 76-jarige automobilist uit Apeldoorn en een 75-jarige man uit Apeldoorn, die als passagier bij een 38-jarige automobiliste uit Twello in de auto zat, zijn op dinsdag (24/04) gewond geraakt toen beide autos op de Oost Veluweweg ter hoogte van de oprit naar de A50 met elkaar in botsing kwamen. Beide mannen zijn voor verdere behandeling per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De autos moesten worden afgesleept.

De melding van het incident kwam kort na vijf uur s middags bij de politie binnen. Uit een voorlopig onderzoek is duidelijk geworden dat de Apeldoorner op bovengenoemde kruising linksaf sloeg en de doorgang niet vrijliet voor de bestuurder uit Twello die uit tegenovergestelde richting naderde, waardoor tussen beiden een aanrijding ontstond.

In verband met de afhandeling van het ongeval kwamen medewerkers van de verkeersongevallendienst van de politie, verschillende hulpdiensten en de sleepdienst ter plaatse. Agenten hebben ter plaatse het verkeer geregeld.