Ingezonden persbericht


Persbericht

MegaSellers versterkt salesteam met Ludwig Runkat en Dennis Tsin

Houten, 25 april 2007 - MegaSellers Automatisering heeft twee senior account managers in dienst genomen: Ludwig Runkat en Dennis Tsin.

Ludwig Runkat (43) is afkomstig van het IT-bedrijf Fairbanks waar hij in de rol van senior account manager verantwoordelijk was voor het werven van nieuwe klanten voor applicatie virtualisatie. Hiervoor werkte hij zeven jaar als account manager bij ICT-leverancier Artikona.

Runkat wordt verantwoordelijk voor de branchegroep financiële en zakelijke dienstverlening. Zijn ervaring met applicatie virtualisatie komt hierbij goed van pas. "MegaSellers is continu in ontwikkeling. De focus op oplossingen en het branchegerichte werken trokken mij direct. Ook was er meteen een klik met de salesmanager", zegt Runkat.

Dennis Tsin (42) gaat voor MegaSellers een nieuwe business unit voor bouw en industrie opzetten. "Ik ben de wensen van deze sector in kaart aan het brengen. De interesse voor VMWare, Citrix en Altiris neemt toe. Er wordt steeds meer op de kosten gelet, daar moeten wij invulling aan geven. Ook moeten wij met onze oplossingen inspelen op de mobiliteit in de bouwsector."

Voordat hij bij MegaSellers aan de slag ging werkte hij 15 jaar bij Artikona. Hij heeft een succes gemaakt van de Amsterdamse vestiging van het bedrijf. Tsin maakte de overstap naar MegaSellers vanwege het bredere aanbod aan producten en diensten en de persoonlijke mogelijkheden.

Over MegaSellers Automatisering
MegaSellers Automatisering heeft meer dan 18 jaar ervaring in het MKB-segment. Met de onderdelen ICT oplossingen en Services helpt het bedrijf kleine en middelgrote organisaties processen te automatiseren, winstgevende beslissingen te nemen en groei te realiseren. Naast ICT oplossingen en Services biedt MegaSellers Automatisering ook oplossingen voor grote bedrijven met logistieke en migratie vraagstukken. De persoonlijke benadering van klanten, de soepele logistieke afhandeling en de technische en bedrijfsmatige kennis van de adviseurs zorgen voor een succesvolle implementatie. Kijk voor meer informatie over onze producten en diensten op: www.megasellers.nl.



Ingezonden persbericht