Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Interhome via IP-telefonie bereikbaar

Interhome is een internationale organisatie die bemiddelt in de verhuur van 20.000, regelmatig gecontroleerde vakantiehuizen en -appartementen. Al deze woningen kunnen online of telefonisch gereserveerd worden. Een goede telefonische bereikbaarheid is dus een vereiste voor een optimale dienstverlening. Ruim 500.000 vakantiegasten maken ieder jaar weer gebruik van de diensten van Interhome.

Interhome streeft ernaar om haar klanten optimaal van dienst te zijn door gebruik te maken van een duidelijke website en de nieuwste communicatietechnieken. Interhome heeft een eigen in-house call center met medewerkers die de boekingen verzorgen. Een optimale interactie met de bellers wordt gecreëerd met de iTel-PBX. Gesprekken worden intelligent verdeeld over de beschikbare agents van het call center. Maar er is meer: de iTel-PBX is een communicatieplatform waar meerdere vestigingen en thuiswerkers op aangesloten kunnen worden alsof iedereen op het ene call center werkzaam is. Alle gesprekken worden centraal via de iTel-PBX aangenomen en vervolgens naar de juiste afdeling of persoon gerouteerd. Iedereen is via het eigen interne nummer bereikbaar, ongeacht waar men zich bevindt. Met de IP-oplossing van OrcaGroup is Interhome verzekerd van een telefonieoplossing gericht op de toekomst.


- EINDE PERSBERICHT -

Over OrcaGroup
Als full service provider in telecommunicatie, heeft OrcaGroup zich gespecialiseerd in het ontwikkelen, leveren en beheren van diverse communicatieoplossingen waarbij de telefoon centraal staat. OrcaGroup stelt zich ten doel haar expertise optimaal in te zetten voor de wensen van de klant op het gebied van 0800/0900/088 diensten, voice response, SMS diensten, internet, IP telefonie, gespreksopname, call center diensten of een combinatie hiervan. OrcaGroup heeft hiervoor de beschikking over moderne en ruime faciliteiten in Nederland, België en Zwitserland. Specialiteiten van OrcaGroup zijn geïntegreerde maatwerkoplossingen binnen combinaties van verschillende media zoals telefonie, SMS, e-mail en internet. Zie www.orcagroup.com Meer informatie (