PIT: voor wie nieuwe wegen wil inslaan

25.04.2007 / 14:08 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Corporate business

Corporate business

P E R S B E R I C H T

Nieuw tijdschrift over bijzondere mensen en hun opmerkelijke keuzes PIT: voor wie nieuwe wegen wil inslaan

Het meest inspirerende magazine van Nederland ligt nu in de schappen. PIT is een nieuw, 100 pagina.s tellend tijdschrift over bijzondere mensen en hun opmerkelijke keuzes. Een blad voor en over mensen die geloven in kiezen vanuit hun eigen kracht. Een tweemaandelijkse uitgave voor mensen die niet wachten tot het schip binnenloopt, maar het tegemoet zwemmen.

Het verhaal van PIT is het verhaal van Caroline Penris, Dennis Weener en André Miedema.
Drie mensen die het afgelopen anderhalf jaar alles aan de kant hebben gezet om hun droom waar te maken: een tijdschrift op de markt brengen dat lezers inspireert tot het maken van keuzes en tips geeft om nieuwe wegen in te slaan. Het was geen gemakkelijke klus om als een kleine Groningse uitgeverij de tijdschriftenmarkt te bestormen, maar het resultaat geeft veel voldoening. .PIT gaat over het naleven van dromen. PIT is onze droom. Wij zijn PIT., aldus Caroline Penris.

De verhalen in PIT zijn persoonlijk, informatief, inspirerend, diepgravend en soms een tikje psychologisch. PIT wil inzicht geven in de redenen achter keuzes. Het is een positief blad met oog voor het succes en de goede afloop, maar schuwt de schaduwzijde van de nieuw ingeslagen weg niet. .PIT wil mensen handvatten bieden om keuzes te maken die het leven verrijken. aldus André Miedema. .Het zijn aansprekende verhalen om bij weg te dromen, over na te denken of om iets mee te doen., vervolgt Dennis Weener. .Ze gaan over ingrijpende veranderingen in het leven op het gebied van carrière, wonen, lifestyle en relaties. Ook idealisme en persoonlijke ontwikkeling spelen een belangrijke rol..

In het eerste nummer staat onder meer een reportage over Nederlanders die naar Duitsland zijn geëmigreerd, zes nieuwe vrouwelijke Kamerleden vertellen over hun keuze voor de politiek, een persoonlijk interview met bestsellerauteur Esther Verhoef over de terreur in haar jeugd en hoe ze gelukkig is geworden van schrijven, een personal coach geeft tips om slimmer met conflicten om te gaan en talentenscout en tv-persoonlijkheid Henkjan Smits onthult de keuze die zijn leven heeft gered.

NOOT VOOR DE REDACTIE (