Gemeente Duiven


Bestemmingsplan Buitengebied 2002, wijzigingsplan Husselarijstraat 29 te Loo

---

Burgemeester en wethouders van de gemeente Duiven hebben op 17 april 2007 besloten tot vaststelling van het bestemmingsplan Buitengebied 2002, wijzigingsplan Husselarijstraat 29 te Loo. Dit besluit voorziet in het verleggen van de bebouwingsgrenzen van het agrarisch bouwperceel gelegen aan de Husselarijstraat 29 te Loo. Hierdoor wordt een uitbreiding van het bestaande glastuinbouwbedrijf mogelijk.

Het besluit met bijbehorende stukken ligt met ingang van donderdag 26 april 2007 gedurende zes weken ter inzage. Gedurende deze termijn kan een belanghebbende, die kan aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest om tegen het ontwerp-wijzigingsplan tijdig zienswijzen in te dienen, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te 's-Gravenhage. Het indienen van een beroepschrift schort de inwerkingtreding van het besluit tot wijziging van het bestemmingsplan niet op. Bij een spoedeisend belang kan de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te 's-Gravenhage, worden verzocht om een voorlopige voorziening te treffen. Aan de indiening van een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Voor inzage van de stukken en verdere informatie kunt u zich wenden tot de sectorbalie Grondgebied. Deze balie is gevestigd aan de Kastanjelaan 3 te Duiven en is iedere werkdag geopend van 08.30 uur tot 12.30 uur. Op maandagavond is deze balie tevens geopend van 18:00 uur tot 20:00 uur.