Gemeente Duiven


Vermindering ongewenste reclamefolders

---

De gemeente zet zich onder andere in voor de beperking van het papiergebruik in Duiven. De beperking van papieren reclame is hiervan een onderdeel. Een van de mogelijkheden om de hoeveelheid reclame te beperken is het Infofilter.

Wat is de Infofilter?
Veel Nederlandse consumenten stellen geen prijs op ongevraagde reclame. Vooral niet als de reclame ook nog eens persoonlijk aan hen is gericht. Infofilter is een centraal aanmeldpunt voor consumenten. Gratis kunt u zich aanmelden voor een blokkade tegen ongewenste post, telefoontjes en onaangekondigd (telefonisch) marktonderzoek.

Via de website www.infofilter.nl kan iedereen zich gratis laten blokkeren. De Stichting Infofilter zorgt er dan voor dat uw contactgegevens worden opgenomen in de blokkadelijsten van bedrijven en instellingen die zijn aangesloten bij de Stichting. Kijk op www.infofilter.nl voor meer informatie, de voors en tegens en de stappen die u moet doorlopen om uw gegevens te laten blokkeren.

Door de blokkade van uw gegevens ontvangt u minder reclamepost. Hierdoor draagt u bij aan de beperking van het papiergebruik.