Gemeente Duiven


Vastgesteld beeldkwaliteitsplan `'Kloosterkamp-Zuid''
---

Burgemeester en wethouders van de gemeente Duiven maken hierbij bekend, dat met ingang van donderdag 26 april 2007 voor eenieder ter inzage ligt het door de gemeenteraad bij besluit van 18 april 2007 (nr. 2007/IIIa-5) als onderdeel van de welstandnota vastgestelde beeldkwaliteitsplan `'Kloosterkamp-Zuid'' met bijbehorende stukken.

Op grond van artikel 12a van de Woningwet zijn in het beeldkwaliteitsplan voor het toekomstige woningbouwgebied `'Kloosterkamp-Zuid'' richtlijnen ter bevordering van de beoogde ruimtelijke kwaliteit opgesteld. De door de gemeenteraad vastgestelde richtlijnen zullen als toetsingskader dienen voor het welstandstoezicht bij de beoordeling van bouwaanvragen.

De status van het beeldkwaliteitsplan als onderdeel van de welstandsnota is die van beleidsregel. Dit betekent, dat tegen het vaststellingsbesluit op grond van artikel 8:2 juncto artikel 7:1 van de Algemene wet bestuursrecht geen bezwaar en beroep mogelijk is

Voor inzage van de stukken en verdere informatie kunt u zich wenden tot de sectorbalie Grondgebied. Deze balie is gevestigd aan de Kastanjelaan 3 te Duiven en is iedere werkdag geopend van 8.30 uur tot 12.30 uur. Op maandagavond is deze balie tevens geopend van 18:00 uur tot 20:00 uur.