Gemeente Duiven


Gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan `'Kloosterkamp-Zuid''
---

Burgemeester en wethouders van de gemeente Duiven maken hierbij ter voldoening aan het bepaalde in artikel 26 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening bekend, dat met ingang van donderdag 26 april 2007 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt het door de gemeenteraad bij besluit van 18 april 2007 (nr. 2007/IIIa-4) gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan `'Kloosterkamp-Zuid'' met bijbehorende stukken.

Het bestemmingsplan `'Kloosterkamp-Zuid'' beoogt de bouw van maximaal 150 woningen mogelijk te maken. Op deze wijze wordt tegemoet gekomen aan de woningbehoefte voor de gemeente Duiven tot aan 2010. De betreffende gronden zijn globaal aangegeven gelegen ten noorden van de Heilweg en ten westen van de Eltensestraat. Het bestemmingsplan vormt de planologisch-juridische grondslag voor de genoemde ontwikkeling.

Bij de vaststelling van het bestemmingsplan `'Kloosterkamp-Zuid'' heeft de gemeenteraad een wijziging aangebracht in de voorschriften. De wijziging betreft artikel 8 lid 2 sub 1 letter g (bouwhoogte 17 meter verlaagd naar 15 meter).

Degenen die tijdig hun zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht, alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij niet overeenkomstig artikel 23 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening juncto afdeling 3:4 van de Algemene wet bestuursrecht hun zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht, kunnen gedurende de genoemde termijn van terinzageligging bij Gedeputeerde Staten bedenkingen inbrengen tegen het bestemmingsplan `Kloosterkamp-Zuid''.
Met betrekking tot de wijziging, die de gemeenteraad bij de vaststelling in het bestemmingsplan `'Kloosterkamp-Zuid'' ten opzichte van het ontwerp heeft aangebracht, kan een ieder gedurende de bovengenoemde termijn bij Gedeputeerde Staten bedenkingen indienen.

Bedenkingen kunnen naar keuze schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling bij Gedeputeerde Staten van Gelderland naar voren worden gebracht. Schriftelijke bedenkingen dient men te richten aan Gedeputeerde Staten van Gelderland, Postbus 9090, 6800 GX Arnhem. Fax: (026) 359 94 80. Per e-mail kan dit enkel via:
DIS-IB@prv.gelderland.nl (o.v.v. van: REW/RO/BV). Degene die van de mogelijkheid gebruik wil maken om mondelinge bedenkingen in te brengen kan tijdens werkdagen tussen 10:00 uur en 12:00 uur contact opnemen met het secretariaat van de afdeling Ruimtelijke Ordening: tel. (026) 359 98 20.

Voor inzage van de stukken en verdere informatie kunt u zich wenden tot de sectorbalie Grondgebied. Deze balie is gevestigd aan de Kastanjelaan 3 te Duiven en is iedere werkdag geopend van 8.30 uur tot 12.30 uur. Op maandagavond is deze balie tevens geopend van 18:00 uur tot 20:00 uur. Voor inzage van de stukken buiten de openingstijden kan telefonisch een afspraak worden gemaakt met de behandelend ambtenaar dhr. S. Geertsen via telefoonnummer (0316) 27 93 84.