Ingezonden persbericht


Persbericht

Amsterdam, 19 april 2007

The Hackensaw Boys live op Fabchannel.com

Bekijk het uitverkochte Paradiso concert gratis online

25 april speelt de Amerikaanse band The Hackensaw Boys in Paradiso, Amsterdam. Dit concert wordt live uitgezonden op het internet, in beeld en geluid, op online concertzender Fabchannel.com. Achteraf wordt de registratie van het concert toegevoegd aan het online archief van Fabchannel en is daar terug te zien. Zowel live als on demand is het concert van The Hackensaw Boys gratis te bekijken. De uitzending begint om 22:00 uur.

In de herfst van 1999 kwamen acht mannen uit een klein stadje genaamd Charlottesville (USA) bij elkaar en vormden de Hackensaw Boys. De bandleden groeiden stuk voor stuk op met de traditionele klanken van de Amerikaanse country en bluegrass muziek. Geïnspireerd door hun "roots" mixten de Hackensaw Boys verschillende stijlen muziek van folk rock, bluegrass en punk tot een compleet eigen geluid. Hun laatste album getiteld; 'Love What You Do' is eind 2005 uitgebracht. Dit album is in vier studio's over de hele wereld opgenomen, van Amsterdam tot San Fransisco. Met dit album weten de Hackensaw Boys hun energieke en ruige live act vast te leggen op cd.

Fabchannel zendt wekelijks concerten in Paradiso en Melkweg uit op het internet. Naast live webcasts biedt Fabchannel een online archief aan waar muziekliefhebbers de keuze hebben uit ruim 700 volledige concerten. In dit archief staan concerten van artiesten als The Pipettes, Ojos De Brujo, The Magic Numbers, Vive La Fête, The Slackers en Alamo Race Track.

http://www.fabchannel.com/the_hackensaw_boys

komende webcasts:

19-04-2007 20:30 Absynthe Minded
24-04-2007 22:00 The Hackensaw Boys
25-04-2007 20:30 Thomas Dybdahl
09-05-2007 21:00 The Hidden Hand

. en meer


---