Gemeente Elburg

testen

Help de internetsite www.infoelburg.nl testen

In het kader van de rampenbestrijding heeft de gemeente Elburg een website in het leven geroepen. Hierop worden bij een ramp of calamiteit in de gemeente Elburg de relevante informatie omtrent de gebeurtenis gezet. Het gaat om de site www.infoelburg.nl

Volgens onze provider kan deze site moeiteloos veel bezoekers tegelijkertijd aan, zonder dat hij zou vastlopen. Natuurlijk willen we dit wel eens proefondervindelijk testen. Daarom willen we uw hulp inroepen.

Zou u op woensdag 25 april 2007 van 19:00 t/m 19:15 uur vanaf uw computer een bezoekje willen brengen aan de site www.infoelburg.nl ?

Het gaat ons er bij deze test om dat de site bij veel bezoekers in de lucht blijft en we op de site ook informatie kunnen toevoegen en wijzigen terwijl de site veelvuldig bezocht wordt. Zo kunnen we zien of dit goed lukt en hoe lang het duurt voordat de nieuwe informatie te zien is. Daarom willen we u vragen om gedurende het kwartier een aantal keren op F5 of vernieuwen te klikken. Als het goed is moet er voor 19:15 uur andere tekst op de site te zien zijn.

Alvast bedankt voor uw medewerking! Voor reactie of vragen over de test kunt u contact opnemen met mevrouw Y. Pruim (688622).