Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Wassenaar, 11 april 2007

Prins en Ploes krijgen eigen theater op Vakantie- en attractiepark Duinrell


---

Met ingang van 25 april aanstaande krijgen de musicalhelden Prins & Ploes een eigen theater op Attractiepark Duinrell in Wassenaar waar de jonge bezoekers en hun familie van een wisselend programma kunnen genieten. Tijdens de weekends en de vakantieperioden kunnen ze meedoen aan de Prins & Ploes dierenquiz, de characters Prins en Ploes de hand schudden en met hen op de foto gaan tijdens een echte meet & greet, of kijken naar de Prins & Ploes Poppenkast. In het Prins & Ploestheater, dat 200 zitplaatsen telt, is van maandag tot en met vrijdag de interactieve audiovisual van "Prins & Ploes de musical" te zien.

Prins & Ploes zijn al lang geen onbekenden meer voor de jongste bezoekers van het attractiepark. Zo hebben Prins & Ploes een eigen musical in de Nederlandse theaters, waar al vele duizenden bezoekers van genoten. Vorig jaar stonden ze bovendien zes weken in het Zomertheater van Duinrell met een speciaal voor het park geschreven musical, waarbij Rick de Kikker zijn opwachting maakte op de boerderij van Prins & Ploes.

De manshoge kostuums van Prins en Ploes werden vervaardigd in het Britse atelier Rainbow productions; de makers van onder meer de kostuums van Disney en Sesamstraat.