Ingezonden persbericht


Persbericht

Bijna 200 inzendingen

Nederland in de ban van Thriller-schrijfwedstrijd

Vianen, april 2007. De website schrijfjeeigenthriller.nl is nog geen maand 'in de lucht'

en het loopt storm. De site is inmiddels meer dan 40.000 keer bekeken en bijna 200 schrijftalenten hebben de eerste twee hoofdstukken voor de schrijfwedstrijd ingeleverd. Geneviève Waldmann, Directeur Programma ECI: "Dit heeft onze verwachtingen absoluut overtroffen!"

Inmiddels is de inzendtermijn voor de eerste twee hoofdstukken verstreken en hebben bijna 200 schrijftalenten hun hoofdstukken ingeleverd. Waldmann: "We waren verrast door het hoge aantal inzendingen. Veel mensen met schrijftalent hebben nooit de mogelijkheid gehad om hun werk te kunnen publiceren en we willen juist onontdekt talent die kans graag geven. We hopen dan ook tussen deze hoofdstukken al een paar 'pareltjes' te kunnen vinden."

Niet alleen wordt de site bezocht door 'schrijvers in spe', ook hebben honderden mensen zich aangemeld voor de online nieuwsbrief, zodat ze op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen en direct weten wanneer de winnende hoofdstukken gepubliceerd worden. "Wij verwachten dat deze rond 25 april a.s. zullen verschijnen op de website,"vertelt Waldmann.

"Daarna heeft iedereen weer de kans om aan de volgende twee hoofdstukken te schrijven. Ook als je nog geen hoofdstukken hebt ingeleverd. Dus iedereen die het leuk vindt om te schrijven, roepen we op om mee te doen," aldus Waldmann. Het thrillerverhaal dat zo ontstaat zal als boek ook daadwerkelijk worden uitgegeven door ECI.

De volgende twee hoofdstukken moeten voor 18 mei a.s. ingestuurd worden via de website www.schrijfjeeigenthriller.nl.


---