PvdA Rotterdam


Ledenvergadering 25 april

Do 5 Apr 2007 - Bestuur PvdA Overschie

Het bestuur van PvdA onderafdeling Overschie nodigt uit voor een ledenvergadering:

Wanneer: woensdag 25 april 2007 van 20:00 tot 22:30 uur. Waar: `Melkfabriek' Museum Oud Overschie, Overschiese Dorpsstraat 134-140

De agenda ziet er als volgt uit:


1. Opening/mededelingen

2. Jaarverantwoording penningmeester 2006 (ter vergadering).
3. Overschie op de kaart: één jaar Overschie in beweging.
4. Versterking van de PvdA.

5. Wat verder ter tafel komt.

6. Rondvraag en sluiting.

Toelichting
Bij de deelgemeenteraadsverkiezingen van 7 maart 2006 behaalde de PvdA in Overschie 6 van de 19 zetels. De PvdA werd daarmee voor het eerst in lange tijd weer de grootste partij in Overschie, zowel in de deelgemeenteraad als in het dagelijks bestuur (twee DB-zetels). Overschie moet op de kaart worden gezet, was een jaar geleden ons motief.

In de laatste Stadsvisie Rotterdam lijkt Overschie echter van de kaart zijn verdwenen en te zijn opgegaan in `Groot Hillegersberg'. Het Ministerie van VROM wees onlangs Overschie zelfs aan als één van de 40 grootste probleemwijken in Nederland. Is er iets verkeerd gegaan? Nee. De voorzitter van onze deelgemeente, Jan Markerink, komt uitleggen dat hij Overschie op de Europese agenda heeft gezet. De voorzitter van de fractie, Sabriye Ort, blikt terug op het raadswerk van het afgelopen jaar.

Maar we kijken ook vooruit. De afgelopen verkiezingen geven voldoende reden tot zorg voor de partij. Ook in Overschie hebben we een nieuwe impuls nodig: frisse initiatieven die ervoor moeten zorgen dat de PvdA weer wordt herkend als de partij bij uitstek die opkomt voor een rechtvaardige samenleving. Ideeën van onze leden en van belangstellenden zijn van harte welkom.

Komt dus allen!

Het bestuur van PvdA onderafdeling Overschie,

Anneke van der Glas, Yunus Dumlupinar, Kees van Liere