Landstede


25-04-2007
Reunie 25 jaar mbo economie Raalte

De sector mbo economie van Landstede Beroepsopleidingen Raalte bestaat 25 jaar. Ter gelegenheid van dit zilveren jubileum wordt op 25 april een grote reünie gehouden. Deze vindt plaats vanaf 20.00 in de Leeren Lampe te Raalte.

De sector Economie is in 1981 in Raalte begonnen als De Hofstede meao en is later door fusies tussen Landstede en

De Factoor uiteindelijk Landstede Beroepsopleidingen gaan heten. In deze jaren heeft de sector Economie de volgende afstudeerrichtingen in het programma gehad: meao Bedrijfsadministratie, Commerciële Economie, Secretarieel, Commerciële Dienstverlening, Marketing/Communicatie, Directiesecretaresse, Detailhandel, Internationale Handel en Groothandel.

De reünie is bestemd voor alle studenten die in de afgelopen jaren een van deze opleidingen hebben gevolgd. Zij krijgen de kans om in een gezellige entourage hun oud-klasgenoten te spreken onder het genot van een hapje en een drankje.

De jubileumcommissie die tekent voor de organisatie van de reünie vraagt van de deelnemers een bijdrage van slechts 5,-. Dit bedrag is inclusief enkele consumpties en hapjes.

Alle oud-studenten krijgen een schriftelijke uitnodiging op het laatst bekende adres van hun ouders. Ook kan men zich opgeven door een e-mail te sturen naar reunie_raalte@landstede.nl.

Men krijgt dan een bevestigingsmail teruggestuurd met daarin een machtigingsformulier voor de betaling van het entreebedrag. Waar is het?
Landstede Beroepsopleidingen
Zwolsestraat 63a
8100AE Raalte