Gemeente Boekel


Herinrichting Tuinen van Boekel

De bouwfase van het woonproject De Tuinen van Boekel is afgerond. De gemeente Boekel gaat nu de omgeving van het woonproject inrichten.

De Bernhardstraat, Wit-gele Kruispad en een gedeelte van de Burgtstraat worden van een nieuwe straatlaag en riolering voorzien. Het parkeerterrein gelegen aan het Wit-gele Kruispad wordt ook opnieuw ingericht.
Het werk wordt uitgevoerd door aannemer BAM Wegen uit Helmond. De aannemer zal volgens planning op maandag 23 april beginnen met de werkzaamheden. Als alles volgens planning verloopt worden de werkzaamheden medio juli afgerond. Tijdens de werkzaamheden kunnen de schoolgaande kinderen met de fiets via de Bernhardstraat of het Wit-gele kruispad de scholen bereiken. Ook de huisarts en de apotheek blijven bereikbaar. Het overige verkeer wordt omgeleid middels bebording zodat ook de sporthal en de scholen met de auto bereikbaar blijven. Tijdens de werkzaamheden zal er enige overlast zijn voor aanwonenden maar ook voor het verkeer als gevolg van de opgebroken weg. Door een goede planning en werkwijze zullen we de overlast tot een minimum beperken.