Politie Zeeland


---

O-1503-2007 Rijbewijs ingenomen
Vannacht omstreeks 04.10 uur is, in de Nieuwe Haven in Zierikzee, het rijbewijs ingevorderd van een 35-jarige man uit Zierikzee.
De man reed in zijn auto over voornoemde weg en er werd een blaastest van het gevorderd. De man onderging in eerste instantie de blaastest en de uitslag was een "F", dat zoveel betekent als "F"link gedronken. (FAIL) De Zierikzeenaar werd meegenomen naar het bureau waar nog een ademanalyse moest worden gedaan om het exacte promillage te weten te komen. Op het bureau aangekomen weigerde de man alle medewerking. Hij weigerde te blazen en hij weigerde verder een verklaring af te leggen. Hierop is het rijbewijs van de man ingenomen. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt en hij mag zich later voor een rechter verantwoorden.

W-1504-2007 Gaslek ontstaan in Middelburg
Omstreeks 09.00 uur vanmorgen heeft de Delta Nuts een gaslek gedicht dat was ontstaan in de Duke Ellingtonstraat in Middelburg.
Een inwoner van de Duke Ellingtonstraat was palen in de grond aan het zetten in zijn tuin, toen hij plotseling op een gasleiding stuitte en deze doorboorde. Door de politie werd de omgeving afgezet en omwonenden moesten achter afzetlinten plaatsnemen. De brandweer heeft metingen gedaan en monteurd van Delta Nuts kwamen ter plaatse. Ongeveer een uur later was het lek gedicht en kon iedereen weer huiswaarts.


---- --