Ingezonden persbericht


Persbericht

AVG Internet Security biedt nu volledige bescherming aan Windows Vista

AVG eerste die uitgebreide beveiliging biedt voor Windows Vista

Brno, Tsjechië - 20 April 2007 - GRISOFT, de ontwikkelaar van AVG Internet beveiligingssoftware, heeft vandaag een AVG Internet Security update gelanceerd die Windows Vista-gebruikers in staat stelt om alle features van AVG-beveiliging te gebruiken. De update omvat een volledig herontworpen AVG Firewall, die als een van de eersten de mogelijkheden van Microsoft's nieuwe Windows Filtering Platform (WFP) benut.

AVG Internet Security 7.5 biedt Vista-gebruikers uitgebreide mogelijkheden om zowel de computer als de gegevens te beveiligen. De eenvoudige user interface van AVG Internet Security combineert een firewall met anti-virus, anti-spyware, en anti-spam programmatuur.

De complete beveiligingsoplossing omvat een makkelijke, geïntegreerde interface en gratis 24/7 klantenondersteuning. Voor de alles-in-één aanpak van AVG is slechts weinig computervermogen nodig waardoor de computer zijn snelheid behoudt.

Het biedt tevens een unieke toepassing voor beheer op afstand, dat van belang is voor MKB-bedrijven die werkstations willen beveiligen.

"Onze ontwikkelaars hebben vóór de komst van Vista al met Microsoft samengewerkt om ons AVG product vlekkeloos in de nieuwe Vista-omgeving te laten werken", zegt Larry Bridwell, Global Security Strategist of GRISOFT. "We zijn natuurlijk opgewonden dat we in staat zijn om een AVG security product te bieden die Windows Vista PCs beveiligt tegen Internet bedreigingen, waaronder gerichte en ongerichte hacker-aanvallen."

AVG Internet Security 7.5 voor Microsoft Vista is per direct beschikbaar via de Grisoft-website, www.grisoft.com, en in Nederland bij AVG Nederland www.avgnederland.nl.

AVG Anti-Virus Professional Edition en AVG Anti-Malware zijn reeds beschikbaar voor Windows Vista. Eerder dit jaar verwierf GRISOFT de Checkmark certificatie van West Coast Labs voor de AVG Anti-Virus Windows Vista Business Edition. Voorts kreeg de voor Windows Vista geschikte AVG Anti-Virus de VB 100 award van het gerenommeerde Virus Bulletin.

Over GRISOFT

www.grisoft.com

GRISOFT is een leidende leverancier van antivirus, firewall protectie en beveiligingsoplossingen voor consument en MKB. Het is één van de snelstgroeiende ondernemingen in de industrie met meer dan 50 miljoen gebruikers wereldwijd die voor de beveiliging van hun computers en netwerken vertrouwen op de GRIFSOFT AVG producten.

Het bedrijf is in 1991 opgericht en heeft wereldvermaarde antivirus experts in dienst, die actief zijn op het terrein van virusanalyse en -detectie, software ontwikkeling en antivirus ondersteuning. GRISOFT prijswinnende producten worden wereldwijd gedistribueerd via wederverkopers en het internet. Een AVG Anti-Virus Software Developer's Kit (SDK) is beschikbaar voor geïnteresseerde partners.