Qurius N.V


Frank Balder versterkt Magnus

19 april 2007 - Frank Balder is als partner toegetreden tot de maatschap van Magnus Management Consultants. Hij zal zich richten op logistieke verbeterprojecten en benchmarking. Hij is afkomstig van Atos Consulting waar hij als partner verantwoordelijk was voor Solution Operational Transformation. Frank Balder studeerde werktuigbouwkunde aan de TU Eindhoven en werkte na zijn studie voor DAF Special Products, HR Textron in Los Angeles (VS), Coopers & Lybrand Management Consultants en PriceWaterhouseCoopers. Ook werkte hij al eerder bij Magnus: tussen 1999 en 2002 als director supply chain management en managing director Benelux.

Sinds 1991 heeft Frank Balder in de adviesbranche naam opgebouwd op de specialisaties operational improvement, supply chain management en business transformatie. Ook was hij co-auteur van het boek `Succes! Vijf principes voor performanceverbetering.'
"Uit eigen ervaring weet ik dat mijn ambitie om met slagvaardige teams meetbare prestatieverbetering voor klanten te realiseren prima aansluit bij de Magnus-aanpak. Ik verheug me erop om vanuit mijn expertise bij te dragen aan het uitbouwen van Magnus onafhankelijke adviespraktijk", aldus Frank Balder.