PvdA Amsterdam

Partij van de Arbeid

Afdelingbijeenkomst Noord 19 april


Datum: Vrijdag 13 April '07

Tijd: 20.00 uur (zaal open vanaf 19.30), Buiksloterkerk, Buiksloterkerkpad 2, 1034 VZ in Amsterdam-Noord.
Locatie: Buiksloterkerk, Buiksloterkerkpad 2, 1034 VZ in Amsterdam-Noord.

Info: Peter Vonk

Op donderdag 19 april a.s. houden we weer een afdelingsbijeenkomst in de Buiksloterkerk.
We gaan het hebben over het JEUGDBELEID.

We hebben een leraar maatschappijleer van het Damstede College in Noord, de heer LEDE, bereid gevonden om een korte inleiding te houden over hoe hij vanuit de dagelijkse praktijk naar jongeren kijkt.

Vervolgens krijgt LODEWIJK ASSCHER, wethouder financiën van de centrale stad en politiek leider van de PvdA in Amsterdam het woord. Hij is de verkiezingen in gegaan met de slogan: "Kinderen eerst". Hoe staat het na een jaar aan de macht daar nu mee?

Dan spreekt onze eigen wethouder uit Noord CHRIS DE WILD PROPITIUS over zijn portefeuille als wethouder jeugdbeleid. In ons eigen verkiezingsprogramma, maar ook in het programma akkoord voor het bestuur in Noord, stonden vele punten die direct met onze jeugd te maken hebben. Chris vertelt hoe het er mee staat.

Natuurlijk zijn de leden van onze eigen fractie commissie sociale zaken present om vanuit de fractie hun mening te geven

En.....we nodigen u van harte uit om mee te discussiëren.

We beginnen om 20.00 uur, de zaal is om 19.30 open. Uiteraard zorgen wij voor de koffie en een drankje. Toegang is vrij, neem gerust familie, vrienden en kennissen mee. Het adres is Buiksloterkerk, Buiksloterkerkpad 2, 1034 VZ in Amsterdam-Noord.

Voor uw agenda: Op donderdag 31 mei organiseren we een thema-avond over de Noord-Zuid-lijn en het Noorderpark, weer in de Buiksloterkerk.

We hopen u te ontmoeten,
namens het afdelingsbestuur,

Peter Vonk,
voorzitter