C/TAC

P E R S B E R I C H T

s-Hertogenbosch, 18 april 2007

Ctac N.V. deelneming in België, Ctac Belgium BVBA, tekent intentieverklaring voor de overname van Smart Solutions

SAP-specialist Ctac Belgium BVBA, een 50,02% deelneming van Ctac N.V., heeft een intentieverklaring getekend voor de overname van 100% van de aandelen van Smart Solutions N.V. Door deze voorgenomen acquisitie behoort Ctac in België tot de grotere SAP-specialisten.
Smart Solutions zal als zesde businessunit worden toegevoegd aan de vijf al bestaande businessunits in België. Smart Solutions zal zich met name concentreren op de levering van technische SAP kennis en SAP integratiekennis. Daarnaast versterkt Smart Solutions Ctac België op logistieke en financiële kennisgebieden. Gezamenlijk kunnen Ctac en Smart Solutions hun klantenkring met een breder producten portfolio van dienst zijn. In 2006 heeft Smart Solutions een winstgevende omzet van circa EUR 4,5 miljoen gerealiseerd. Naar verwachting zal de acquisitie direct bijdragen aan de winst per aandeel. Op dit moment telt Smart Solutions 27 consultants. Partijen verwachten de samenwerking voor eind juni te kunnen effectueren. Smart Solutions zal naar verwachting vanaf 1 juli geconsolideerd worden. De koopprijs zal geheel worden voldaan in vrij beschikbare contanten. / / / / / / / / / / Profiel Ctac
Ctac. Specialist in SAP. Actief binnen IT- en businessconsultancy, met gedegen functionele en technische expertise in Nederland en België. Vooraanstaand SAP Gold Partner en grootste reseller in Nederland voor middelgrote ondernemingen. Gerespecteerd reseller en best newcomer in de Belgische markt voor 2006. Met een gestaag groeiende kring van opdrachtgevers in handel en industrie, retail, zakelijke dienstverlening, (semi-)overheid, zorg en onderwijs.
Ctac biedt het complete dienstenpakket van implementatie, optimalisatie, hosting en beheer van SAP-systemen. Doel: succesvolle levering van informatie- en procesoplossingen die maximaal en duurzaam bijdragen aan de performance en strategische doelen van opdrachtgevers. Een goede afstemming tussen software, bedrijfsprocessen en medewerkers creëert daarbij de voorwaarden voor een effectief opererend SAP-systeem. Ctac levert maatwerk, of het nu de implementatie van een grootschalig project of een (eigen) template betreft.

CTAC POWERHOUSE
Met Ctac Powerhouse zet Ctac een krachtig business model voor een flexibele, slagvaardige en vraaggerichte werkwijze in de markt. Verschillende autonome businessunits die op gestroomlijnde wijze hun specifieke expertise branche, dienst of oplossing bedienen en tegelijk hun specialismen bundelen in één overkoepelende organisatie: powered by Ctac. Ctac Powerhouse staat voor synergie door samenwerking. Vruchtbare samenwerking tussen de businessunits onderling, resulterend in ruimere competenties en effectieve innovaties. Maar ook succesvolle partnerships met opdrachtgevers, gekenmerkt door duurzaamheid en loyaliteit. Het resultaat is een op de toekomst gerichte sterke organisatie met een brede en tegelijk effectieve marktbenadering en inhoudelijk gedreven consultants met persoonlijk commitment zodat meer toegevoegde waarde voor haar opdrachtgevers wordt geboden. Ctac had per 31 december 2006 278 medewerkers in dienst. Het hoofdkantoor is gevestigd in s-Hertogenbosch (Nederland).
Ctac is genoteerd aan de Eurolist bij Euronext Amsterdam en is opgenomen in het Next Economy segment van Euronext.
Profiel Smart Solutions
Smart Solutions NV werd opgericht in 1998 en legt zich volledig toe op SAP consultancy. Gaandeweg heeft Smart Solutions een sterk team uitgebouwd van in hoofdzaak technische en logistieke SAP experts. Als service partner van SAP op het vlak van Supplier Relationship Management, Product Lifecycle Management en SAP NetWeaver heeft Smart Solutions oplossingen gerealiseerd op het vlak van factuurautomatisering en document beheer. In dit gebied werd reeds een uitgebreide track record opgebouwd in het capteren van papieren documenten, het verwerken van elektronische documenten, het automatiseren van SAP processen op basis van deze documenten en legale data opslag. Op logistiek gebied is Smart Solutions actief in SAP Supply Chain Management met focus op magazijnbeheer, transport en daaraan gerelateerde processen.



C/TAC