Gelderland is provincie van de maand in België

16.04.2007 / 13:00 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Ameria b.v.

Ameria b.v.

De Belgische website met reisaanbiedingen LastminuteTop20.be staat deze maand in het teken van de Nederlandse provincie Gelderland. Er is een aparte Gelderland webpagina gemaakt met veel informatie over Gelderland en aantrekkelijke reisaanbiedingen met hotels en vakantiewoningen in Gelderland.

Provincie van de Maand
In overleg met het Gelders Overijssels Bureau voor Toerisme heeft LastminuteTop20.be deze 'Provincie van de Maand' campagne ontworpen. Het doel van deze campagne is om de Belgische bezoekers van LastminuteTop20.be kennis te laten maken met de mooie provincie Gelderland.

Gelderland
De provincie Gelderland staat bekend om zijn afwisselende landschap en mooie historische vestingsteden. 'Op 2 uur rijden van Antwerpen ligt de Nederlandse provincie Gelderland. Een heerlijke bestemming boordevol natuur, cultuur, bezienswaardigheden en vooral: genieten. Nergens anders komen zoveel mooie en leuke dingen om te doen bij elkaar. Gelderland is dan ook niet voor niets vakantieprovincie nr. 1 van Nederland!', aldus Mark den Hertog, directeur van het Gelders Overijssels Bureau voor Toerisme (GOBT).

LastminuteTop20.be
LastminuteTop20.be is het Belgische zusje van de populaire Nederlandse website Inpakken en Wegwezen.nl. Met ruim 140.000 nieuwsbrief abonnees mag LastminuteTop20.be zich de grootste onafhankelijke online uitgever van reisaanbiedingen in België noemen. Vooralsnog is de website en nieuwsbrief alleen Nederlandstalig.

Meer informatie:
GOBT: www.gobt.nl
Gelderland: www.rivierenland.nl
De Veluwe: www.develuwe.nl
De achterhoek: www.vvvachterhoek.nl
LastminuteTop20.be: www.lastminuteTop20.be/acties/gelderland/


-----------


Noot voor de redactie (