AutoRai

Maak een proefrit in de Renault Clio III en krijg 150 euro van Renault na aankoop van een directe concurrent

(4/16/2007)

Renault heeft onlangs de Clio III opnieuw gepositioneerd. Met een compleet en scherp geprijsd gamma zal de Clio een bepalende speler in het segment van de compacte autoâs gaan worden. Om dit op een ludieke manier kenbaar te maken, is Renault een bijzondere actie gestart: maak een proefrit in de Clio III en ontvang bij koop van een directe concurrent* 150 euro van Renault!

De nieuwe Clio III staat voor dynamische rij-eigenschappen, kwaliteit en ruimte. Consumenten, die een andere auto uit hetzelfde segment overwegen, zullen na het maken van een proefrit hiervan overtuigd raken van de Clio. Met onder andere de uiterst complete en scherp geprijsde Business-Line heeft de Clio een versie in huis die in prijs/waarde verhouding moeilijk te overtreffen is. Zo heeft de Business-Line standaard airconditioning, een radio/CD-speler, elektrisch bediende ramen voor en centrale deurvergrendeling met afstandbediening voor ⬠14.295.

Daarnaast biedt hij, zoals elke andere Clio, een ruime keuze uit accessoires en motoren, waaronder de nieuwe, krachtige en zuinige TCE100: een 100 pk sterke turbomotor met een hoog koppel (145Nm), een bijzonder laag benzinegebruik en een lage CO2-uitstoot. Deze motor wordt binnenkort geïntroduceerd. Dat maakt de Clio natuurlijk een zeer interessante keuze voor de milieubewuste kilometervreter die ook wat pit verlangt.

Op de site www.150eurovooreenproefrit.nl zijn de actievoorwaarden te vinden.

(* Directe concurrenten: Peugeot 207, Opel Corsa, Fiat Grande Punto, Toyota Yaris, Volkswagen Polo, Seat Ibiza, Citroën C3 & Ford Fiesta)