Provincie Utrecht

foto-expositie start in Amersfoort

Reizende foto-expositie start in Amersfoort

16-4-2007 -

Vanaf 16 april tot 14 mei zijn de inwoners van de provincie Utrecht welkom in het Amersfoortse Stadhuis om de reizende foto-expositie van Agenda 2010 te bewonderen. De bekende fotograaf Jurjen Drenth heeft voor de provincie Utrecht de tien projecten gefotografeerd die een concrete bijdrage leveren aan het wonen, werken en recreëren van de Utrechtse burgers.

De gemeente Amersfoort is in samenwerking met de provincie Utrecht, andere gemeenten en diverse instellingen onder andere bij de projecten De Schammer, Hart van de Heuvelrug, Vrede van Utrecht, Ureka!, Op de Fiets en Wandelen in Utrecht betrokken. De foto-expositie hangt in het Stadhuis van Amersfoort aan het stadhuisplein 1.

De foto's symboliseren de concrete projecten die direct met de leefomgeving van de inwoners van de provincie Utrecht te maken hebben. Fietsen, wandelen, wonen en genieten van de natuur doet bijna iedereen. Dat is ook de reden dat de provincie Utrecht juist die projecten uitgekozen heeft om duurzaam te investeren in de Utrechtse samenleving.

Voor meer informatie klikt u hier.

Meer informatie: Naomi Samson, telefoon 030-258 2507