Provincie Limburg

Tijdelijke volledige afsluiting N298 ter hoogte van Aalbeek Het verkeer op de N298 tussen Hulsberg en Nuth krijgt de komende vijf

weken ter hoogte van Aalbeek in beide richtingen te maken met een volledige afsluiting. In verband met wegwerkzaamheden door de Provincie Limburg, zal in beide richtingen de weg voor alle verkeer worden afgesloten. De afsluiting is nodig voor het plegen van onderhoud aan de weg zoals het aanbrengen van een tweetal nieuwe asfaltlagen, het vervangen van de middengeleiders en het aanbrengen van nieuwe markeringen. De werkzaamheden beginnen maandagochtend 16 april om 07.00 uur en zullen tot uiterlijk vrijdagmiddag 18 mei 16.00 uur duren.

Het doorgaande verkeer vanuit Nuth in de richting Valkenburg, Hulsberg, Arensgenhout en Klimmen wordt via de Provinciale weg, Diepestraat omgeleid. Het doorgaande verkeer vanuit Valkenburg richting Nuth zal eveneens via deze route worden omgeleid. Het doorgaande verkeer vanuit Klimmen (Klimmenerweg) richting Nuth zal via de A79 afrit Hulsberg worden omgeleid. Hulpdiensten zoals het ambulancevervoer hoeven bij calamiteiten niet om te rijden. Zij mogen met verminderde snelheid het werkvak passeren.

13-4-2007 14:11