Gemeente Spijkenisse


Weekbericht 14

30 maart 2007

Openbare activiteiten van het college van B&W van 02 t/m 08 april 2007

04-04: Wethouder Lewis neemt deel aan weerbaarheidstraining 04-04: Wethouder Hamerslag helpt formulierenbrigade 04-04: Burgemeester Salet officieel geïnstalleerd 05-04: Wethouder Lewis opent tentoonstelling `Op reis met Mo-Mo'

Wethouder Lewis neemt deel aan weerbaarheidstraining Wethouder Marjolijne Lewis neemt woensdag 4 april van 08.30 tot 09.30 uur deel aan een les over weerbaarheid op basisschool Het Anker aan de M. Rutgers-Hoitsemastraat 4.
Tijdens deze les, die over wilskracht gaat, zal wethouder Lewis proberen een plankje door te slaan. De les maakt deel uit van het project `Kom op voor jezelf' van de GGD Zuid-Hollandse Eilanden en draait op verschillende scholen in de regio. Per schooljaar wordt het project, dat ten doel heeft kinderen weerbaarder te maken, op vier basisscholen in Spijkenisse uitgevoerd.

Wethouder Hamerslag helpt formulierenbrigade
Wethouder Hanneke Hamerslag helpt woensdag 4 april vanaf 10.00 uur met het invullen van formulieren in het kantoor van STIMOS aan de Veerman 3.

De formulierenbrigade helpt inwoners met het invullen van formulieren, het schrijven van brieven of bezwaarschriften, het leggen van contacten met verschillende instanties en verwijst indien nodig door. Deze dienstverlening is gratis.

Burgemeester Salet officieel geïnstalleerd
De nieuwe burgemeester van Spijkenisse, mevrouw Mirjam Salet, wordt woensdag 4 april om 15.00 uur geïnstalleerd tijdens een bijzondere raadsvergadering in de raadzaal. Wethouders `t Hart, Lewis, Mourik, Mijnans en Hamerslag zijn hierbij aanwezig.
De bijeenkomst is alleen voor genodigden en duurt tot 16.00 uur. Aansluitend is er een receptie in de burgerzaal tot ongeveer 17.30 uur. De kennismakingsreceptie voor bedrijven, verenigingen en inwoners van Spijkenisse begint deze dag om 19.30 uur. Deze receptie vindt plaats in de hal van het stadhuis en zal rond 21.30 uur afgelopen zijn.

Wethouder Lewis opent tentoonstelling `Op reis met Mo-Mo' Wethouder Marjolijne Lewis opent donderdag 5 april om 09.00 uur de tentoonstelling `Op reis met Mo-Mo' in het Milieu Huis. Wethouder Lewis zoekt, samen met twee kinderen van basisschool De Wegwijzer, de mol Mo-Mo in een molshoop. De tentoonstelling is speciaal voor kinderen van 04 tot en met 07 jaar. Tot eind juni 2007 kan men de tentoonstelling, van maandag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur, gratis bezichtigen.