JouwMedia lanceert jouwFilmSite.nl


Een eigenwijze kijk op film en dvd

ASSENDELFT, 20070402 -- Filmminnend Nederland en België kan vanaf vandaag terecht op de website jouwFilmSite.nl. Een website met een eigenwijze kijk op film en dvd.

Na digitale fotografie, gameconsoles en navigatie-devices richt uitgeverij jouwMedia haar pijlen nu op een geheel nieuw aandachtsgebied: film en dvd. Het nieuwe jouwFilmSite.nl brengt dagelijks reviews, nieuws en achtergronden en beschikt over een uitgebreid gebruikersforum waar filmliefhebbers terecht kunnen voor alle mogelijke opmerkingen, vragen én antwoorden met betrekking tot hun favoriete films en/of dvd's.

Vliegende start
De site jouwFilmSite maakt een vliegende start met direct al ruim 1.700 reviews, 2.600 nieuwsberichten en 114 achtergrondverhalen. En de op dit moment 11 man tellende redactie zal er de komende tijd voor zorgen dat deze aantallen snel blijven oplopen en daarbij natuurlijk de allernieuwste technieken als HD-DVD en Blu-ray nadrukkelijk volgen.

Nick van Leeuwen, uitgever van jouwFilmSite: "Wij zijn erg blij met de uitbreiding van ons portfolio en we denken dat film en dvd een prima aanvulling is op de onderwerpen van onze bestaande sites. Het enthousiasme van de medewerkers moet borg staan voor langdurig en succesvol voorbestaan van de site. Wij hebben daar alle vertrouwen in."

Mede-uitgever Tino Perez: "In vergelijking met onze bestaande sites, hebben we jouwFilmSite voorzien van een aantal nieuwe, interessante functionaliteiten. Zo kunnen bezoekers nu zelf ook reviews toevoegen en hebben we verschillende nieuwe onderdelen geïntroduceerd binnen het bezoekersprofiel. We zijn er van overtuigd de betrokkenheid van de bezoekers bij jouwFilmSite op die manier positief te stimuleren."

jouwMedia
jouwFilmSite is een uitgave van jouwMedia bv. De dagelijkse leiding van deze nieuwste uitgever op het Nederlandse web is in handen van Nick van Leeuwen en Tino Perez. Beiden waren in het verleden werkzaam bij uitgeverij IDG Communications Nederland waar zij onder andere inhoudelijk én technisch eindverantwoordelijk waren voor de websites WebWereld, GameZ, ComputerTotaal en Vindex.

Andere uitgaven van jouwMedia zijn o.a. jouwNAV.nl, jouwGames.nl, yourNAV.com, MeinTomTom.de en FOTOcentraal.nl.