Ingezonden persbericht


RightNow benoemt Joseph Brown tot EMEA General Manager

Extra focus op groeistrategie in EMEA-regio

Bunnik, 2 april 2007 - RightNow® Technologies (Nasdaq: RNOW) heeft Joseph Brown benoemd tot Vice-President en General Manager voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Brown is verantwoordelijk voor de uitvoering van de groeiplannen van RightNow in EMEA en voor het succes van de uitbreiding van het aantal klanten in deze regio. Zijn standplaats is het hoofdkantoor van RightNow in het Britse Maidenhead.

Joseph Brown trad in januari 2005 bij RightNow in dienst als Vice-President Voice Solutions. In deze functie positioneerde hij RightNow succesvol op het gebied van spraakcommunicatie. Daarvóór bekleedde Brown CEO-functies bij Séance Software en Edify Corporation.

De afgelopen maanden is RightNow mede door investeringen internationaal fors gegroeid. Daarom heeft het bedrijf zijn hoofdkantoor verplaatst naar een groter pand in het Maidenhead Office Park. Het bedrijf is goed vertegenwoordigd met teams in Nederland, Groot-Brittannië, Duitsland, Frankrijk en Zweden. Deze teams richten zich op verticale marktpenetratie, met nadruk op de telecomsector, reisbranche, retail/consumentenmarkt en publieke sector.

"Als Vice-President Voice Solutions heeft Brown een grote bijdrage geleverd aan het succes van RightNow. Zo heeft hij gezorgd voor de uitbreiding van het productportfolio en van de klantengroep", zegt Greg Gianforte, CEO van RightNow. "Brown heeft enorm veel praktijk- en managementervaring. Dit maakt hem de ideale leidinggevende om de EMEA-klanten van RightNow te ondersteunen bij het behalen van optimaal concurrentievoordeel door het leveren van verbeterde klantervaringen."

Sinds de opening begin 2000 heeft de EMEA-organisatie van RightNow enkele van de meest succesvolle bedrijven wereldwijd aan haar klantengroep toegevoegd, zoals Bang & Olufsen, British Airways, Nikon Europe, Thomas Cook, T-Mobile GmbH en TomTom.

###

Over RightNow Technologies
RightNow (Nasdaq: RNOW) levert hoogwaardige technologie en dienstverlening waarmee organisaties in hun marketing, verkoop en service een consistente, hoogwaardige klantervaring kunnen bieden. Bijna 1.800 organisaties en overheden wereldwijd vertrouwen op RightNow voor het behalen van hun strategische doelen en het inspelen op klanteisen. RightNow heeft zijn hoofdkantoor in Bozeman, Montana (VS). Meer informatie is beschikbaar op www.rightnow.com.

RightNow is een geregistreerd handelsmerk van RightNow Technologies. Nasdaq is een geregistreerd handelsmerk van de Nasdaq Stock Market.