Uphantis opent vestiging in de Randstad

Derde Nederlandse Uphantis-vestiging huisvest specialisten in SAP XI en XI Testframework

Ede, 26 maart 2007 - Uphantis opent op 2 april a.s. in Amsterdam-Zuidoost haar derde vestiging, Uphantis Amsterdam. De nieuwe vestiging levert alle producten en diensten uit het Uphantis-portfolio en is daarnaast gespecialiseerd in SAP Exchange Infrastructure (XI) en het XI Testframework (XI-T). Bij de start zullen bij de nieuwe vestiging 12 ICT- en organisatiespecialisten werkzaam zijn. Naar verwachting zal dit aantal binnen een jaar zijn verdubbeld. De opening van een vestiging in de Randstad sluit aan bij de regionale aanpak van Uphantis, die onder meer tot doel heeft reistijd voor zowel klanten als medewerkers tot een minimum te beperken.

De vestiging in Amsterdam is de derde vestiging die Uphantis sinds haar oprichting twee jaar geleden in Nederland opent en gaat zich met name richten op de regio West-Nederland. Het hoofdkantoor van Uphantis, dat is gevestigd in Ede, bedient de regio Midden- en Oost-Nederland. Daarnaast heeft Uphantis een vestiging in Sittard, die zich richt op de regio Zuid-Nederland en België.

"Binnen Uphantis hechten we sterk aan geografische spreiding van onze capaciteiten en activiteiten", aldus Helmer van der Veer, die leiding geeft aan Uphantis regio West. "We willen daarmee vooral de reistijd voor zowel klanten als medewerkers beperken. We hebben bovendien gemerkt dat professionals, hoe ervaren ook, het best tot hun recht komen als zij in hun eigen omgeving kunnen functioneren."

SAP XI en XI Testframework
Uphantis Amsterdam levert het volledige producten- en dienstenportfolio van Uphantis, dat volledig is gebaseerd op Applied Technology, oftewel de toepassing van geavanceerde technologieën en methodes voor het integreren en stroomlijnen van bedrijfsprocessen. Daarnaast is de vestiging gespecialiseerd in SAP Exchange Infrastructure (XI) en het XI Testframework (XI-T).

SAP Exchange Infrastructure (XI) en het XI Testframework (XI-T) behoren beide tot het NetWeaver platform van SAP dat de integratie van bedrijfsprocessen en applicaties mogelijk maakt. De middleware-infrastructuren die hiervoor worden gecreëerd, moeten snel en nauwkeurig kunnen worden getest. Het Uphantis XI Testframework voorziet in onder meer testmanagement, werkinstructies, sjablonen en tools, een testengine en testcases, statusregistratie en rapportages. XI-T maakt het mogelijk de testroutines geautomatiseerd uit te voeren, wat resulteert in zowel tijdbesparing als kwaliteitsverbetering.

Over Uphantis
Uphantis levert diensten op het gebied van managementconsultancy, projectconsultancy, organisatie & beheer en producten voor de integratie van bedrijfsprocessen binnen middelgrote en grote organisaties. Uphantis, opgericht in 2005, heeft vestigingen in Ede, Amsterdam en Sittard en telt op dit moment 130 medewerkers.

Ingezonden persbericht