Verzamelberichten Maandag

's-Hertogenbosch, 02-04-2007

Verdachte van zware mishandeling aangehouden

s-Hertogenbosch Maandagmorgen heeft de politie in zijn woning in s-Hertogenbosch een

19 jarige man aangehouden. Hij wordt er van verdacht op 18 februari 2006 betrokken te zijn geweest bij een zware mishandeling van een 31 jarige Udenaar. Dat feit werd gepleegd tijdens een carnavalsavond in een horecazaak aan de Karrenstraat in s-Hertogenbosch.

De Udenaar moest tengevolge van het opgelopen letsel voor behandeling worden overgebracht naar het ziekenhuis. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Winkeldiefstal

s-Hertogenbosch Zondagmiddag zijn twee vrouwen uit Beek en Donk (52 jaar) en Heesch (58 jaar) aangehouden. Zij worden er van verdacht uit een winkel aan de Markt in s-Hertogenbosch drie flessen parfum te hebben weggenomen. Beiden zijn door de bedrijfsbeveiliging betrapt en overgedragen aan de politie. Tegen beiden is proces-verbaal opgemaakt.

Onder invloed met auto tegen lantaarnpaal

s-Hertogenbosch Zondagavond reed een 63 jarige automobilist uit Esch met zijn auto vanaf de hoofdrijbaan van de Pettelaarseweg door een heg, botste tegen een lantaarnpaal en kwam vervolgens op de Parallelweg van genoemde weg tot stilstand. Bij het afleggen van de blaastest bleek dat de bestuurder onder invloed van alcoholhoudende drank was. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt. Hij kreeg een rijverbod voor de duur van 8 uur.

Politie houdt verdachten openlijke geweldpleging aan

Boxtel/s-Hertogenbosch Zondagmiddag zijn op het politiebureau aan de Vogelstraat in s-Hertogenbosch drie mannen uit Boxtel aangehouden. Een 29 jarige automobilist kreeg op de Rijksweg A2 onder Boxtel onenigheid in het verkeer met een 23 jarige automobilist. Dat resulteerde uiteindelijk in een handgemeen tussen de ene bestuurder en de andere bestuurder met diens 26 jarige passagier.

De 29 jarige zou daarbij met een zaag beschadigingen hebben aangericht aan de auto van de tegenpartij. Uiteindelijk reden beide partijen naar het politiebureau in s-Hertogenbosch om aangifte te doen. De drie mannen zijn aangehouden op verdenking van openlijke geweldpleging. Zij zijn in het belang van het onderzoek in verzekering gesteld.