Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Lisse, 2 april 2007

Eenvoud in abonnementenbeheer

Swets lanceert het volledig geïntegreerde SwetsWise portfolio

Met trots kondigt Swets de succesvolle lancering van haar nieuwe, volledig geïntegreerde SwetsWise portfolio aan. Alle bestaande en nieuwe Swets producten hangen nu onder de SwetsWise paraplu. Swets heeft een leidende rol in de abonnementenwereld en blijft zoeken naar oplossingen die het beheer van abonnementen eenvoudiger maken. Het nieuwe SwetsWise portfolio is hier een uitstekend voorbeeld van. Immers, met behulp van SwetsWise krijgen klanten binnen één platform toegang tot één omgeving, waarin alle aspecten van abonnementenbeheer effectief en efficiënt geadministreerd kunnen worden.

SwetsWise Subscriptions
Binnen het nieuwe portfolio is een centrale plaats ingeruimd voor SwetsWise Subscriptions, één van de meest geavanceerde producten op het gebied van abonnementenbeheer en inkoop. SwetsWise Subscriptions is verkrijgbaar in twee versies: een 'Corporate Edition' (waar eindgebruikers zelf kunnen bestellen) en een 'Library Edition'.

De 'Library Edition' zal in de loop van dit jaar één van Swets oudste en meest succesvolle producten, DataSwetsConnect, gaan vervangen. Voor de ontwikkeling van de 'Library Edition' is gebruik gemaakt van nieuwe technologieën. Belangrijkste aspecten van het nieuwe product zijn de mogelijkheid tot reclameren van zowel print als elektronische titels en het opvragen en downloaden van verschillende online rapportages. Ook kan SwetsWise Subscriptions duidelijke overzichten produceren over de status van uw internet licenties. Vanaf 19 februari is een eerste groep klanten gestart met de 'Library Edition' van SwetsWise Subscriptions. Het is de bedoeling dat in de loop van het huidige en komende jaar alle klanten het nieuwe product gaan gebruiken. Later dit jaar worden nog verdere verbeteringen aan de 'Library Edition' van SwetsWise Subscriptions toegevoegd. Zo komt er nog meer informatie over internet licenties en komen er opties voor onze Consolidatie klanten.

Door de veelzijdige opzet van onze SwetsWise portfolio kunnen producten en diensten gemakkelijk worden gecombineerd. Hierdoor wordt het rendement van het informatiegebruik hoger en kunnen klanten beter in hun informatiebehoefte voorzien.

"Swets wil het gehele proces van abonnementenbeheer voor onze klanten vereenvoudigen. Het SwetsWise portfolio is flexibel en kan zich steeds aan de behoeften van onze klanten aanpassen. Echter, belangrijker nog, klanten kunnen met behulp van slechts één platform naar abonnementen zoeken, toegang tot online abonnementen krijgen, ze beheren en evalueren." Aldus Arie Jongejan, Chief Executive Officer van Swets.

Bezoek nu de vernieuwde Swets websites
Om het nieuwe SwetsWise portfolio kracht bij te zetten en de achterliggende gedachte te verduidelijken heeft Swets haar websites geheel gemoderniseerd.

Op www.swets.com vindt u omschrijvingen van alle producten en diensten binnen het SwetsWise portfolio. U kunt ook zien hoe u verschillende onderdelen met elkaar kunt combineren zodat u optimaal in uw informatiebehoefte kunt voorzien. Daarnaast vindt u er informatie over verschillende samenwerkingsverbanden en andere initiatieven binnen de informatie-industrie waar Swets bij betrokken is. Uiteraard vindt u er ook veel informatie over Swets zelf.

www.swetswise.com is de toegangspoort voor klanten tot SwetsWise. Daarnaast vindt u er een schat aan gratis informatie zoals productgegevens, informatiefolders, gebruikershandleidingen en online demo's met uitleg over alle SwetsWise producten. Met behulp van dit uitgebreide archief kunt u het meeste halen uit uw eigen SwetsWise portfolio.

Over Swets
Swets is nummer 1 in de wereld op het gebied van dienstverleningen voor abonnementen. Met ruim 100 jaar ervaring kunnen wij zowel voor klanten als voor uitgevers het beste halen uit de huidige, complexe informatiewereld. Swets heeft klanten in meer dan 160 landen, heeft meer dan 20 kantoren over de gehele wereld en beschikt over het meest uitgebreide en geavanceerde e-commerce platform dat op dit moment in zijn soort bestaat.

Swets is de laatste 2 jaar vertegenwoordigd in de '100 belangrijkste bedrijven in de Digital Content Industry', een lijst samengesteld door het blad E-Content Magazine. Daarnaast stond Swets in 2006 genoteerd op nummer 95 van de 'FEM Business top 500'. Swets is het enige bedrijf in de informatiebranche met een wereldwijd ISO 9001:2000 certificaat, een bewijs van onze uitstekende operationele procedures en dienstverlening naar onze klanten.

Sandra van Winsen
Communicatie

Swets
Swets Simplifies

Heereweg 347b
P.O. Box 830
2160 SZ LISSE
The Netherlands
T +31 (0)252 435 399
F +31 (0)252 415 888
E svanwinsen@nl.swets.com
I www.swets.com

ISO 9001:2000 Globally Certified - 2006 e-Content 100 Company


---- --