Ingezonden persbericht


Persbericht

Hand Held Products(TM) introduceert mini-kiosk om gegevenstoegang te vergemakkelijken

~ self-service Image Kiosk(TM) 8560 scant barcodes en verbetert efficiency, productiviteit en dienstverlening ~

Eindhoven, 2 april 2007 - Hand Held Products, marktleider in op imaging-techniek gebaseerde datacollectiesystemen voor mobiele, 'in-premise' en transactieprocesapplicaties, introduceert de Image Kiosk(TM) 8560 interactieve mini-kiosk. Dit innovatieve apparaat is gemaakt voor een breed scala aan applicaties in de productie-, de transport- en de retailsector en is hiermee de enige in zijn soort. Gebruikers profiteren van de self-service klantentoegang, integratie met Windows CE en real-time communicatie terwijl de kosten beperkt blijven.

De Image Kiosk(TM) 8560 maakt gebruik van de Adaptus Image Scanning Technology 5.0 en draait op Windows CE 5.0. Met de kiosk:


- kunnen retailers hun klanten zelf prijzen, productinformatie, een winkelplattegrond en spaarprogramma's laten opzoeken. Verder kunnen ze aanbiedingen op het scherm laten zien om de klant te beïnvloeden en de omzet per winkelwagen te verhogen ('narrowcasting'). De Image Kiosk is klein en betaalbaar en hierdoor gemakkelijk in te zetten op meerdere plaatsen in de winkel, zodat winkeliers hun klanten overal kunnen bereiken. Met de kiosk verbeteren winkeliers hun productiviteit en verbeteren ze hun klantenservice.
- kunnen fabrikanten toegang tot beveiligde gebieden controleren en gemakkelijk belangrijke onderdelen in hun inventaris lokaliseren, of onderdeelnummers controleren. Dit zal de veiligheid verbeteren, de productiviteit verhogen en kosten terugbrengen.
- kunnen transport- en vliegveldprofessionals de toegang tot bijvoorbeeld lounges controleren en passagiers de status van hun frequent flyer-programma laten zien, of hen doelgerichte aanbiedingen doen. De kiosk kan ook worden gebruikt bij de incheckbalies en vertrekhallen om 2D streepjescodes te lezen op boarding passen, of om informatie en plattegronden te vertonen.

Belangrijkste voordelen van de Image Kiosk(TM)8560
- Real-time informatie en self service - de gezochte informatie wordt binnen enkele seconden gevonden
- Gebruiksvriendelijkheid - intuitieve, kleuren LCD-touch screen, snelle scancapaciteiten en dataverwerking
- Lage kosten - minder downtime, lagere reparatiekosten, verhoogde productiviteit
- Voorzien van de Adaptus Image scan-technologie 5.0 en Microsoft CE 5.0
- Toegevoegde functionaliteit door het gebruik van randapparatuur of draadloze mogelijkheden (WiFi 802.11b, Bluetooth 1.1, Ethernet 10BaseTX/10Base-T)
- Intel Xscale 200 MHz processor, 32MBFlash, 64MB RAM, geïntegreerde image scanner zodat klanten zelf kunnen scannen.

"Fabrikanten, transporteurs en winkeliers van tegenwoordig zijn op zoek naar manieren om efficiënter te worden en hun cliëntèle beter te kunnen bedienen," aldus Roel Vreeburg, managing director bij Hand Held Products EMEA. "De Image Kiosk(TM) 8560 is de oplossing voor gebruikers die een ergonomische en duurzame oplossing zoeken tegen een lage prijs.”

De Image Kiosk(TM) 8560 is beschikbaar via het Hand Held Products partnernetwerk, de prijzen starten bij 1425 euro. Voor additionele productinformatie en technische specificaties, kunt u een bezoek brengen aan http://www.handheld.com/ .

(444 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Hand Held Products
Hand Held Products is een toonaangevende producent in op imaging-techniek gebaseerde mobiele oplossingen voor datacollectie voor mobiele en draadloze applicaties en applicaties voor transactieverwerking, zoals barcodescanners, mobiele computers en transactieterminals.

Hand Held Products, een innovator op het gebied van data capturingproducten en -oplossingen, introduceerde in 1972 de eerste handheld barcode leespenscanner met commerciële potentie. Sindsdien heeft het bedrijf baanbrekende en innovatieve producten op het gebied van barcode scanning op de markt gebracht, zoals lineaire en area imagers en image engines, de mogelijkheid om automatisch de juiste barcodesymbologie te selecteren, geavanceerde lineaire en 2D decoderingsalgoritmen en de eerste 2D-geschikte draagbare dataterminal ter wereld.

Hand Held Products is een particulier bedrijf. Het heeft wereldwijd circa 850 medewerkers in dienst. Het hoofdkantoor is gevestigd in het Amerikaanse Skaneateles Falls. Het Europese hoofdkantoor staat in Eindhoven. Hand Held Products heeft tevens kantoren in Engeland, Frankrijk, Duitsland, Zweden, Spanje, China (Hongkong), Japan, Brazilië, de Verenigde Staten en Mexico.

Voor verdere persinformatie, fotografie of een interview kunt u contact opnemen met Ilona de Bok bij LEWIS, het IT PR bureau: Tel: +31 (0)40 235 46 00 Fax: +31 (0)40 235 46 01 E-mail: ilonadb@lewispr.com Web:http://www.lewispr.com

All product and service names mentioned herein may be the trademarks of their respective owners.

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com