Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Key Net opent franchise filiaal in Hoofddorp

Leiden 2 april 2007. Het facilitaire contact center bedrijf Key Net opent 10 april aanstaande een nieuw franchise filiaal. Het IP contact center wordt gevestigd in Hoofddorp. De franchisenemer is een bekende naam in de contact center wereld: Hans van den Ham. Tot recent was Van den Ham in dienst bij Priority Telecom. Hij verruilde een managementfunctie aldaar voor het zelfstandig ondernemerschap.

Key Net Hoofddorp wordt de derde vestiging binnen de franchise formule van het facilitaire contact center bedrijf Key Net. Het moderne IP contact center is per 10 april aanstaande operationeel. Het management van de vestiging is in handen van Hans van den Ham. Tot voor kort was Van den Ham directeur Call Center Services en Wholesale bij Priority Telecom, een functie waarin hij jarenlang actief was in de contact center industrie.

Van den Ham leidt Key Net Hoofddorp als zelfstandig ondernemer, dus voor eigen rekening en risico. Wél maakt hij gebruik van alle ondersteunende faciliteiten binnen de franchise formule van Key Net.

In de franchise constructie worden de filialen aangesloten op het centrale IP netwerk van Key Net. Binnen dit netwerk zijn alle technische contact center faciliteiten voorhanden. Ook kan een beroep worden gedaan op de centrale organisatie voor operationele en promotionele ondersteuning. Op termijn wil de Key Net organisatie (internationaal) doorgroeien naar minimaal zestig filialen.

Key Net directeur Rob van Honschoten is verheugd over de overeenkomst met Van den Ham: "Hans is een ervaren rot op ons vakgebied met veel kennis en een groot netwerk. Hij is een aanwinst voor onze contact center franchise formule!"