RET

Raad van Commissarissen RET NV compleet

Maandag 02 april

Door de verzelfstandiging van de RET per januari 2007 wordt de RET-onderneming bestuurt door de statutair-directeur P.G.Peters. Het toezicht op de onderneming wordt uitgevoerd door de Raad van Commissarissen. Deze raad bestaat uit vijf personen.

Mevrouw A. van Leeuwen-Gijsberts en de heren P. Smits, A.H.Bruins Slot, zijn als leden van de Raad van Commissarissen van de RET NV benoemd. De heren H.Keuzenkamp en J.C. van Duin waren de afgelopen jaren al Commissaris bij RET Holding.

De heer P. Smits (1946) is voorzitter van de Raad van Commissarissen van de RET NV en heeft vele leidinggevende functies in het bedrijfsleven vervuld. Hij was ondermeer werkzaam bij KPN NV waar hij bestuursvoorzitter was in de jaren 2001 en 2002. Momenteel vervult hij een aantal andere commissariaten waaronder lid van de RvC van Unit4Agresso NV, TUI Nederland en Enertel.

Mevrouw A. van Leeuwen- Gijsberts (1944) is zelfstandig adviseur op het gebied van management en coaching en eigenaar/directeur van Lady Lioness BV. Ze heeft diverse interim-directie en bestuursfuncties vervuld op het terrein van stadsvernieuwing, woningbouw en ruimtelijke ordening.

De heer A.H. Bruins Slot (1955) is algemeen directeur van Alescon te Hoogeveen. Eerder vervulde hij directiefuncties bij een tweetal Openbaar Vervoerbedrijven en een adviesbureau voor interimmanagement. Het GVB Amsterdam heeft hij indertijd geadviseerd bij de verzelfstandiging van het bedrijf.

De heer H. Keuzenkamp is directeur van het West Fries Gasthuis te Hoorn en hoogleraar verzekeringskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Verder vervult de heer Keuzenkamp diverse bestuursfuncties waaronder lid van de Raad van Toezicht van GGZ-instelling Dijk en Duin en voorzitter van de Koninklijke Vereniging voor de Staathuishoudkunde.

De heer J.C. van Duin (1948) is directeur/eigenaar van management- en adviesbureau VDM en was voorheen directeur Goederenvervoerbeleid op het ministerie van Verkeer en Waterstraat. De heer van Duin vervult diverse bestuursfuncties waaronder lid van de Raad van Commissarissen Holding AVR Bedrijven NV.

---