TelecityRedbus 'Best Pan-european data centre operator'


02.04.2007 / 10:01 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Telecityredbus b.v.

Telecityredbus b.v.

PERSBERICHT

Data Centre Europe Awards 2007:

TelecityRedbus uitgeroepen tot 'Best Pan-european data centre operator'

Mike Tobin uitgeroepen tot 'Outstanding CEO of the Year'

Amsterdam, 2 april 2007 - TelecityRedbus, Europees marktleider op het gebied van datacenters en managed services, heeft twee awards in de wacht gesleept bij de uitreiking van de Data Centre Europe Awards: voor haar netwerk van 19 Europese datacenters kreeg het bedrijf de onderscheiding 'Best Pan-European Data Centre Operator'; CEO Mike Tobin werd uitgeroepen tot 'Outstanding CEO of the Year'. De prijsuitreiking vond plaats in het kader van het derde Data Centre Europe evenement.

De award voor 'Best Pan-European Data Centre Operator' is de kroon op de succesvolle fusie tussen TeleCity en Redbus Interhouse. Ook de recente inlijving van de datacenters van het Britse Globix, met haar grote media-expertise, speelde een rol bij de toekenning van de prijs. Met haar sterke focus op klantenservice en infrastructuur-ontwikkeling is TelecityRedbus uitgegroeid tot een onderneming met 300 medewerkers en een reputatie als grootste en meest geavanceerde provider van infrastructuurdiensten en managed services in Europa.

Voor de award van 'Outstanding CEO of the Year', die door TelecityRedbus CEO Mike Tobin werd gewonnen, waren meer dan dertig topmanagers genomineerd. Tobin kreeg erkenning voor zijn rol als aanjager van het pan-Europese succes en de sterke groei van zijn bedrijf en voor het feit dat TelecityRedbus onder zijn leiding een bijdrage heeft geleverd aan de stabilisatie van de Britse datacentermarkt.

Mike Tobin, CEO TelecityRedbus: 'Ik ben voortdurend onder de indruk van het commitment, de gedrevenheid en de vastberadenheid op elk niveau binnen onze organisatie. Het winnen van deze twee awards is een beloning voor het streven van al onze medewerkers om de best mogelijke service aan klanten in heel Europa te bieden.'

Alexandra Schless, algemeen directeur TelecityRedbus Nederland: 'De Best Pan European Data Centre Operator Award is een duidelijke erkenning van het succes van onze bedrijfsstrategie door klanten, topmanagers en beslissers uit de markt. TelecityRedbus Nederland heeft als een van de leidende leveranciers op de Nederlandse datacenter markt ongetwijfeld een wezenlijke bijdrage geleverd aan het verwerven van deze onderscheiding.'

De Data Centre Europe Awards zijn in het leven geroepen om binnen de datacenter en managed services sector leiderschap, innovatie en waardecreatie te herkennen en erkennen. De awards worden toegekend op basis van een stemming onder gelijkwaardige spelers uit de industrie. De stemming vond plaats aan het einde van een driedaagse topontmoeting waarin de stemgerechtigden een overzicht kregen van de marktontwikkelingen evenals demonstraties van de beste en meest geavanceerde datacentertechnologiën en -oplossingen.

Over TelecityRedbus
TelecityRedbus is een van de leidende leveranciers van datacenterdiensten en managed services in Europa. Het hoofdkantoor bevindt zich in Londen en in totaal zijn er negentien carrier onafhankelijke datacenters in zeven Europese landen. De datacenters bevinden zich op zakelijke toplocaties - Amsterdam, Dublin, Frankfurt, Londen, Manchester, Parijs, Milaan en Stockholm - en kenmerken zich door een state-of-the-art infrastructuur. Hooggekwalificeerde engineers staan 24x7 garant voor optimale kwaliteit en zekerheid. TelecityRedbus zorgt voor een probleemloos functionerende IT infrastructuur, zodat klanten zich kunnen concentreren op hun kernactiviteit en de groei van hun organisatie. TelecityRedbus combineert een ongeëvenaard stabiele financiële basis met een team van professionals, technische expertise en een focus op klanttevredenheid.

Voor meer informatie zie: www.telecityredbus.nl of neem contact op met: Mariska van Beukering, Marketing manager TelecityRedbus, mariska.vanbeukering@telecityredbus.nl, tel +31 (0)20 5640872.