Provincie Gelderland

PERSBERICHT

Nr.2007-182

Arnhem,29 maart 2007

ACTIVITEITEN IN EN OM HET PROVINCIEHUIS

Periode 2 tot en met 11 april 2007

De leden van het college van Gedeputeerde Staten vertegenwoordigen de provincie bij tal van gelegenheden. Naast de provincie organiseren verschillende instellingen en organisaties bijeenkomsten en activiteiten waar gedeputeerden en de Commissaris van de Koningin bij aanwezig zijn. Bijgaand een overzicht van de bijeenkomsten en activiteiten die in de komende periode van belang zijn.

Vrijdag 30 maart
Gedeputeerde René van Diessen verricht met burgemeester Van Hemmen van de gemeente Nunspeet de starthandeling voor de revitalisering van bedrijventerrein Feitenhof in Nunspeet. (vanaf 11.00 uur; Shimano Europe Holding BV, Industrieweg in Nunspeet. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer Van den Broek, telefoon (0341) 25 93 62)

Maandag 2 april
Gedeputeerde Harry Keereweer maakt de winnaar bekend van de Aanmoedigingsprijs Veluwegevoel. De gedeputeerde reikt de prijs van ¤ 10.000,- uit voor een nieuw project om de leefbaarheid op de Veluwe te verbeteren. De prijsvraag is ingesteld door Vrienden van de Veluwe met als doel de burgers op de Veluwe zelf na te laten denken over hun directe omgeving en daarvoor een plan te maken. (16.00 - 17.00 uur; Noordgalerij van het Huis der Provincie, Markt 11 te Arnhem)

Woensdag 4 april
Tijdens het Symposium Gebiedsontwikkeling met als motto 'Samenwerken is mensenwerk' discussiëren de Gelderse gedeputeerde Theo Peters en Overijssels gedeputeerde Theo Rietkerk over dit onderwerp. Genodigden zijn projectleiders en programmamakers. (10.00 - 18.00 uur; Congrescentrum Hart van Nederland, dependance Het Forum, Berencamperweg 12 in Nijkerk)



Provincie Gelderland