Gemeente Bussum

Afsluitingen door werkzaamheden Landstraat Noord LandstrNrd-plandeel 1gereed2-website.jpg

De kruising Genestetlaan/Landstraat wordt vanaf maandag 2 april afgesloten voor inrichtingswerkzaamheden van de kruising. De afsluiting duurt zeven weken en geldt voor al het gemotoriseerde verkeer.

De bouwwerkzaamheden in het project Landstraat Noord vorderen gestaag. Plandeel 1 is al uit de steigers en dus bijna klaar, de woningen in plandeel 2 beginnen vaste vorm te krijgen en ook de voorbereidingen voor plandeel 4 gaan voorspoedig. Hierdoor moeten een aantal wegdelen anders ingericht worden.

Kruising Genestetlaan

De kruising Genestetlaan/Landstraat wordt vanaf maandag 2 april afgesloten voor inrichtingswerkzaamheden van de kruising. De afsluiting duurt zeven weken en geldt voor al het gemotoriseerde verkeer. In die periode wordt het nutstracé, de riolering en de openbare verlichting aangelegd. Daarna wordt de kruising bestraat.

De afsluiting van de Genestetlaan wordt met borden aangegeven in de Vondellaan en op de Oud-Bussumerweg.

Brediusdam

Vanwege de werkzaamheden voor plandeel 4, Brinklaanzijde, moet de doorsteek van de Brinklaan naar het parkeerterrein aan de Landstraat worden afgesloten. Dit gaat ook vanaf 2 april gebeuren. De parkeervakken voor de Vomar zijn vanaf dat moment te bereiken via de Brediusweg. De werkzaamheden aan de duiker zijn tegen die tijd afgerond, dus is de Brediusweg vanaf 2 april weer open. Deze situatie duurt totdat de Vomar is verhuisd naar de nieuwbouw in plandeel 1. Daarna ontstaat er weer een andere situatie, waar u tegen die tijd over geïnformeerd wordt.

Landstraat

In juni opent de Vomar haar deuren in de nieuwbouw aan de Landstraat, plandeel 1. Dat deel Landstraat is dan volgens plan heringericht en zal worden opengesteld voor alle verkeer. Parkeren is vanaf dat moment mogelijk in de parkeergarage onder de nieuwbouw en op straatniveau, tegenover de supermarkt.

Informatie

Voor meer informatie over de werkzaamheden en de afsluitingen kunt u contact opnemen met mevrouw Soede, tel. (035) 692 87 33.