Gemeente Echt-Susteren


Commissie Ruimtelijke Ontwikkelingen op 2 april en Commissie Maatschappelijke Voorzieningen op 4 april

Volgende week vergadert de commissie Ruimtelijke Ontwikkelingen op maandag 2 april en de commissie Maatschappelijke Voorzieningen op woensdag 4 april. De vergaderingen beginnen om 19.00 uur en vinden plaats in de raadzaal van het gemeentehuis, Nieuwe Markt 55 in Echt.

De commissie Ruimtelijke Ontwikkelingen wordt in haar vergadering geïnformeerd over het thema Julianatunnel. Dat willen zeggen dat er tijdens de vergadering een presentatie wordt gegeven over de voorgeschiedenis, de stand van zaken en de plannen met betrekking tot de aanpak van de Julianatunnel. Twee studenten van de Hogeschool Zuyd presenteren dan ook de resultaten van hun afstudeerproject Julianatunnel. Tevens wordt aandacht besteed aan de herinrichting van de Heidestraat.

De commissie Maatschappelijke Voorzieningen wordt in haar vergadering geïnformeerd over de thema's minimabeleid en evaluatie reïntegratiebeleid. Betreffende het thema minimabeleid worden de commissieleden uitgenodigd zich uit te spreken over de accenten van het gemeentelijke beleid en tot het geven van handreikingen. Met betrekking tot het thema evaluatie reïntegratiebeleid worden de commissieleden uitgenodigd hun mening over de conclusie van de evaluatie kenbaar te maken.

De commissievergaderingen zijn openbaar. Iedereen die geïnteresseerd is in de onderwerpen die aan bod komen, is uiteraard van harte welkom om deze vergaderingen bij te wonen. Over de thema's kan iedereen tijdens de behandeling van deze agendapunten vanaf de publieke tribune vragen stellen en deelnemen aan de discussie.

Alle stukken liggen voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis tijdens openingstijden. Voor informatie over de agendastukken kunt u contact opnemen met de griffie, Martijntje Hermans of Belinda Bakkes, telefoon: 0475 - 478 478.

Commissie Ruimtelijke Ontwikkelingen, maandag 2 april 2007

Onderdeel: Thema-avond Julianatunnel

Agenda:


1. Opening / mededelingen


2. Vaststellen agenda


3. Spreekrecht publiek


4. Vaststelling verslag vergadering van 8 maart 2007


5. Presentatie Julianatunnel


6. Vragen


7. Rondvraag


8. Sluiting

Commissie Maatschappelijke Voorzieningen, woensdag 4 april 2007

Onderdeel: Thema-avond Minimabeleid en Evaluatie Reïntegratiebeleid

Agenda:


1. Opening / mededelingen


2. Vaststellen agenda


3. Vaststelling verslag vergadering van 30 november 2006


4. Presentatie inzake minimabeleid


5. Toelichting standpunt Cliëntenraad


6. Vragen / discussie


7. Presentatie evaluatie reïntegratiebeleid


8. Vragen


9. Rondvraag


10. Sluiting