Deelgemeente Charlois Rotterdam

Start werkzaamheden Hillelaan en Putselaan

Op maandag 2 april start Gemeentewerken met de reconstructie van de Putselaan en de herinrichting van de Hillelaan in deelgemeente Feijenoord.

De werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd en duren tot medio april 2008. Inwoners van Charlois die van deze wegen gebruik maken merken hier ongetwijfeld ook een en ander van.

Beide lanen krijgen een nieuwe inrichting en de bestrating, de riolering, de kabels en leidingen worden vervangen. Aanleiding voor deze werkzaamheden is de matige doorstroming in de Putselaan en de verkeersveiligheid in beide lanen. De zogenaamde blackspots (gevaarlijke kruispunten) worden aangepakt. Daarnaast is groot onderhoud noodzakelijk.

Eerste fase

Het komende jaar krijgen de bewoners en ondernemers in de omgeving van de Hillelaan en de Putselaan te maken met een aantal afsluitingen. De eerste afsluiting op maandag 2 april is de Maashaven N.z. Twee weken later gaat de noordelijke rijbaan van de Putselaan dicht voor het verkeer. Deze werkzaamheden duren tot eind mei. Tijdens de werkzaamheden gaat ook het kruispunt Putselaan/Maashaven O.z. vanaf zaterdag 28 april voor negen dagen dicht voor het verkeer.

Bewoners en ondernemers in de omgeving van de Hillelaan en de Putselaan zijn inmiddels uitgebreid geïnformeerd over de afsluitingen en de omleidingen.