Milieudienst Rijnmond

Bezoek aan DSM tijdens Klankbordgroep Rozenburg

02.04.2007
18:30 - 22:00

Op maandag 2 april 2007 is er weer een openbare klankbordgroepbijeenkomst Rozenburg. Vanaf 18.30 uur is er inloop met koffie in de Nieuwe Schans (Blankenburgzaal) aan het Marijkeplein 12 in Rozenburg. Tijdens deze bijeenkomst staat een bezoek aan DSM Special Products op het programma. Het is daarom verplicht een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

De klankbordgroep verzorgt het busvervoer van en naar DSM. Rond 21.00 uur keren we weer terug naar de Nieuwe Schans waar uitgebreid de tijd is voor discussie over het milieu, veiligheid en gezondheid. Alle inwoners van Rozenburg en omgeving zijn van harte uitgenodigd voor de bijeenkomst.

Wilt u de bijeenkomst graag bijwonen? Dan graag even aanmelden bij klankbordgroep@rozenburg.nl

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op www.klankbordgroeprozenburg.nl

Achtergrondinformatie Klankbordgroep Rozenburg

De Klankbordgroep Rozenburg (opgericht in september 1996) is een platform waarin rond Rozenburg gevestigde, grote industriële bedrijven een dialoog voeren met vertegenwoordigers van de bevolking van Rozenburg.

Regelmatig terugkerende items zijn de activiteiten van de deelnemende bedrijven, de daaraan verbonden risico's op het gebied van milieu, gezondheid en veiligheid en de door de bedrijven genomen maatregelen om risico's voor iedereen zo klein mogelijk te houden.

Op 23 oktober 2003 is de Intentieverklaring, die ten grondslag ligt aan de Klankbordgroep Rozenburg, (opnieuw) getekend door de directeuren van de 16 participerende bedrijven, de gemeente Rozenburg en de DCMR Milieudienst Rijnmond. Daarmee onderstreepten zij het belang van een dynamische en openhartige communicatie met de inwoners van Rozenburg (zie het artikel "Intentieverklaring getekend").