Politie Zeeland


---


Z-927-2007 Rijden onder invloed, Sluis
Zaterdagavond rond 22.05 uur heeft politie Zeeland, tijdens een alcoholcontrole aan de Nieuwstraat in Sluis, een 34-jarige automobilist uit
's-Gravenhage gecontroleerd op het rijden onder invloed.
Uit ademanalyse bleek dat de man ruim 2,5 maal teveel had gedronken. Hij kreeg een proces-verbaal en zijn rijbewijs is ingevorderd.

Z-928-2007 Rijden onder invloed, Sas van Gent
In de nacht van zaterdag op zondag rond 02.20 uur heeft politie Zeeland, tijdens een alcoholcontrole aan de Westkade in Sas van Gent, een 22-jarige automobilist uit de gemeente Sluis gecontroleerd op het rijden onder invloed.
Uit ademanalyse bleek dat de man ruim 3 maal teveel had gedronken. Hij kreeg een proces-verbaal en zijn rijbewijs is ingevorderd.

O-929-2007 Vernieling auto's, Wolphaartsdijk
Tussen zaterdagavond en zondagochtend 11.00 uur zijn er vernielingen gepleegd aan een auto die geparkeerd stond aan de Papeweg in Wolphaartsdijk.
Aan de bestuurderszijde zijn de voor- en achterband lekgestoken. Het totale schadebedrag is onbekend.
Van een auto die geparkeerd stond aan de Oostkerkestraat in Wolphaartsdijk zijn tussen zaterdagavond 19.00 uur en zondagochtend 11.45 uur alle vier de banden lekgestoken.
Van deze auto is ook een ruit vernield. Het totale schadebedrag is onbekend.

W-930-2007 Diefstal auto, Oost-Souburg
In de nacht van zaterdag op zondag, tussen 03.45 uur en 04.00 uur, is een auto die geparkeerd stond aan de Middenhofsingel in Oost-Souburg weggenomen.
Het betreft een rode Peugeot, type 206 met het kenteken 21-FV-LX. De waarde van de auto is onbekend.

Z-931-2007 Diefstal uit strandpaviljoen, Cadzand
Politie Zeeland heeft een onderzoek ingesteld naar een inbraak in een strandpaviljoen, die tussen zaterdagavond 23.00 uur en zondagochtend 09.00 uur plaatsvond.
Uit het pand zijn enkele honderden euro's en enkele sloffen sigaretten met een totale waarde van tientallen euro's weggenomen.
De toegang tot het paviljoen is geforceerd; de schade bedraagt enkele honderden euro's.

Z-932-2007 Bromfietser rijdt tegen auto en garagedeur, Vogelwaarde
Zaterdagavond rond 20.15 uur reed een 16-jarige bromfietser uit de gemeente Hulst, aan de Elzenstraat in Vogelwaarde, tegen een geparkeerd staande auto en een garagedeur aan.
De jongen reed over de Elzenstraat, komende uit de richting van de Azaleastraat.
Doordat zijn voorrem niet werkte reed hij de stoep op, door de voortuin van een woning aan de Elzenstraat en kwam tot stilstand tussen de geparkeerd staande auto van een 63-jarige man uit de gemeente Hulst en een houten garagedeur.
De garagedeur en de auto raakten beschadigd. De bromfietser liep wat schaafwondjes aan zijn hand op.
Uit onderzoek bleek dat de bromfiets niet verzekerd was.
Tegen de jongen is proces-verbaal opgemaakt.

---- --