Persberichten Lekstroom, 11.15 uur

Utrecht, 01-04-2007

Muziek overlast

IJSSELSTEIN- Op vrijdagavond kreeg een jongen een bekeuring omdat hij geluidsoverlast veroorzaakte.

Omstreeks 23.15 uur kreeg de politie de melding dat een jongen op een bromfiets harde muziek aan het draaien was op de Markt. De 17-jarige jongen uit IJsselstijn werd hierop aangesproken en werd verteld dat hij de muziek zacht moest zetten. Enige tijd later kwam bij de politie de melding dat op het Basiliekpad dezelfde jongen harde muziek aan het draaien was. Nu kreeg hij wel een bekeuring voor de overlast.

Bromfietser gewond

HOUTEN- Op zondagochtend raakte een man gewond bij een aanrijding.

Omstreeks 01.20 uur kwam een 44-jarige bromfietser uit Houten ten val op de Utrechtseweg. De man werd met mogelijk inwendig letsel vervoerd naar het ziekenhuis. De agenten roken een alcohollucht en van de man is bloed afgenomen om te bepalen of hij teveel heeft gedronken.

Motorrijder onderuit

LOPIK Zaterdagmiddag rond 17.30 uur vond er een botsing plaats tussen een 59-jarige motorrijder uit Nunspeet en een 57-jarige automobilist uit Nieuwegein.

De motorrijder haalde voor een bocht de automobilist op de Lekdijk West in en voegde vermoedelijk iets te vroeg terug naar rechts waardoor hij de auto raakte. Zowel de motorrijder als de automobilist raakten van de dijk. De auto was total-loss en de motor had rondom schade. De motorrijder liep lichte verwondingen op aan zijn voet en hoofd en is overgebracht naar het Anthonius ziekenhuis. De politie onderzoekt de zaak.