Productschap Margarine
15.02.2007
Symposium over Richtlijnen Goede Voeding
Op donderdag 29 maart wordt het symposium Richtlijnen Goede Voeding:
Wat wordt er mee gedaan?! gehouden, georganiseerd door de FNLI
(Federatie Nederlandse Levensmiddelen Industrie) en de NVVL
(Nederlandse Vereniging voor Voedingsleer en
Levensmiddelentechnologie). Tijdens dit symposium zal tevens aandacht
zijn voor de verbetering van de vetzuursamenstelling.
Onder voorzitterschap van prof. Frans Kok zullen sprekers vanuit onder
andere de Gezondheidsraad, het ministerie van VWS en het
Voedingscentrum ingaan op zowel inhoudelijke aspecten van de nieuwe
Richtlijnen Goede Voeding als op de toepassing ervan in de praktijk.
s Middags zal in een interactief programma verder worden
gediscussieerd over drie themas: vetzuursamenstelling, groente en
fruit en zout.
U kunt zich voor dit symposium aanmelden via www.nvvl.nl