Modint


P E R S B E R I C H T

MODINT EXPORT wederom de promotor van de Nederlandse vloeren in het buitenland

Zeist, 20 maart 2007

Dit jaar vindt van 28 tot en met 30 maart 2007 DOMOTEX Asia in China plaats en van 11 tot en met 13 juni 2007 `DOMOTEX Middle East' in Dubai. DOMOTEX is de vakbeurs voor zachte- en harde vloeren en aanverwante artikelen op het gebied van tapijt. Onder de vlag van MODINT export en in samenwerking met Hannover Consultancy is Nederland groots aanwezig met een Holland paviljoen. De stand is in Azië ruim 100 vierkante meter en de stand in het Midden Oosten heeft een oppervlakte van ruim 190 vierkante meter. Voor de index in november 2007 hoopt men ook een stand te bouwen van ruim 250 vierkante meter.

De Nederlandse deelnemers kunnen hier veel contacten leggen en agenten en distributeurs aanstellen die hen gaan vertegenwoordigen in Azië en Dubai. De beurs in Azië is volledig volgeboekt en de beurs in Dubai is ook geheel uitverkocht. Bedrijven die vanuit Nederland op de Domotex Asia aanwezig zijn: Vifloor, Robusta, M.I.D. Brink en Campman en Colbond. En op de Domotex Middle East o.a.: Colbond, VEBE, M.I.D. Dekora parket, Edel International, Tecbond en Brink & Campman.

Tevens zal MODINT export ook weer een stand verzorgen op de INDEX de beurs in Dubai Op het gebied van totaal inrichting. In 2006 verzorgende MODINT export voor de eerste maal een stand op deze beurs. De aanvragen voor dit jaar lijken weer groter te zijn dan vorig jaar.

Afgelopen jaar hebben al vele bedrijven, via beurzen georganiseerd door MODINT Export, de eerste stappen kunnen zetten op nieuwe markten en die kunnen vertalen in harde orders in het buitenland. Mede dankzij de hulp van MODINT export en haar partners is de export een groot succes. Op dit moment onderzoekt MODINT EXPORT de mogelijkheden om volgend jaar deel te nemen aan de Floor in Rusland met een Holland Paviljoen.
---

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Joris Völker van MODINT EXPORT, via telefoonnummer (030) 232 09 60 of per e-mail volker@modint.nl