ABVAKABO FNV

Onderhandelingen Gehandicaptenzorg nemen meer tijd

In drie dagen tijd hebben de werkgevers (VGN en MEE Nederland) en de vakbonden, w.o. ABVAKABO FNV geen akkoord kunnen bereiken over een nieuwe cao voor de Gehandicaptenzorg. De manier waarop in deze dagen met elkaar geprobeerd is wel tot een resultaat te komen is echter zo hoopgevend, dat besloten is verder te blijven onderhandelen.

De ambitie van partijen om er met drie dagen onderhandelen uit te zijn was ook dinsdag 27 maart lang aanwezig. In het proces van onderhandelen werd constructief gesproken, zoekend naar oplossingen.

Donderdag 5 april gaan werkgevers en vakbonden verder. Duidelijk werd dat iets meer tijd nodig is om aan elkaars ideeën en opvattingen gewend te raken. De komende week gebruiken de onderhandelaars van ABVAKABO FNV, Hans Moerman en Jan van Dongen, samen met de leden van de Landelijke Adviescommissie gehandicaptenzorg, om tot creatieve oplossingen en voorstellen te komen. Na 5 april weten we we meer. 28-03-2007, Gehandicaptenzorg | Meer over: gehandicaptenzorg, zorg |