Landstede


Podium plaatsen voor Landstede Sport & Bewegen

Bij de voorrondes van het NK Scholenploegenachtervolging op de schaats in Amsterdam heeft Landstede Sport & Bewegen een uitstekend resultaat geboekt. Alle drie de teams die hebben deelgenomen zijn op het podium geëindigd.

Dames
Het dames team is 2e geworden achter het CIOS Haarlem. Het volledige team was zeer tevreden over dit uitstekende resultaat en reed in de finale de beste tijd op de klokken. Het team van CIOS Haarlem was echter te sterk.

Heren
Bij de heren zijn 2 teams van Sport & Bewegen gestart. In de eerste omloop was er voor beide ploegen een valpartij waardoor de tijden wat tegen vielen. Dit is overigens allemaal weer goed gemaakt in de finales.
Landstede Sport & Bewegen team 1 lukte het net niet om de finale te winnen en kwamen als 2e over de streep.
Het 2e team dat voor de 3e en 4e plaats moest strijden, werd door een heel sterk optreden in de finale nog nipt 3e na een zinderende race tegen het CIOS Haarlem. CIOS Haarlem werd hierdoor 1e en 4e, Landstede Sport & Bewegen werd respectievelijk 2e en 3e.

Finale
Het damesteam en het 1e herenteam van Landstede Sport & Bewegen hebben zich geplaatst voor het NK Scholenploegenachtervolging. Het NK vindt plaats op 15 maart 2007 in Thialf Heerenveen. Op het NK gaat Sport & Bewegen opnieuw de strijd aan met CIOS Haarlem, maar daarnaast ook met CIOS Heerenveen.

Landstede Sport & Bewegen