Ingezonden persbericht


P E R S U I T N O D I G I N G

Olympische Kernploegleden Zeilen Lobke en Marcelien reiken Renault Clio uit.

Wanneer : Zaterdag 10 maart
Waar : Rai Amsterdam, ZIN de Beurs, Hal 8, Hoofdpodium Wat : Finalespel, Renault Clio Actie van Beemster
Tijd : 11.00 uur aanvang spel

West Beemster * 7 maart 2007. Zaterdag 10 maart wordt om 11 uur op het hoofdpodium van Zin de Beurs het spannende finalespel gespeeld van de Beemster kaas actie waarbij één van de deelnemers met een splinternieuwe Renault Clio naar huis gaat. Marcelien de Koning en Lobke Berkhout van het Olympische BeemsterLite zeilteam zullen dit spel presenteren en de Renault Clio uitreiken.

Vanaf 22 januari tot 28 februari 2007 hebben consumenten de mogelijkheid gehad om een unieke wincode van de verpakkingen Beemster kaas in te voeren op de website van Beemster. Er zijn ruim 6500 wincodes ingestuurd. Notaris mr A. Demaret van Actus Notarissen te Obdam heeft op 1 maart de trekking verzorgd van drie kanshebbende loten. De drie kanshebbers zijn Eric Fraikin uit Alphen aan den Rijn, Mustapha el Boujdaine uit Harderwijk en Marcel Chan Jong Chu uit Tilburg.

Deze kanshebbers spelen op het hoofdpodium van ZIN de beurs een viertal finale spelletjes, die elk met kaas te maken hebben. Zo zullen ze gaan kaas proeven, kaas raspen, kaas wegen en kaas snijden. De winnaar van deze spelletjes mag zich de eigenaar noemen van de Renault Clio. Uiteraard zal tijdens het spel een kaasmeisje kaas aan het aanwezige publiek uitdelen.



Ingezonden persbericht