TROS

Hilversum, 06-03-2007
Afdeling Marketing & Communicatie

Radio
tros muziekcafÉ
Uitzending zaterdag 10 maart
Radio 2 - 16.00 uur

Bastiaan ragas te gast bij tros muziekcafÉ

Zaterdag 10 maart is er weer een nieuwe uitzending van TROS MUZIEKCAFÉ, live vanuit Studiocafé De Plantage in Amsterdam. Met optredens van:

BASTIAAN RAGAS. Naast de geboorte van zijn dochter Leentje vorige maand staat 2007 voor Bastiaan helemaal in het teken van zijn derde nederlandstalige cd en zijn theatertour. Vrijdag komt dit nieuwe album getiteld 'Zin' uit. De single van dit album 'Dit is mijn stad' was Paradeplaat op Radio 2. In TROS MUZIEKCAFÉ een mini-optreden van de populaire zanger.

MATT DUSK. Hij studeerde opera en droomde van grote concertzalen en aria's uit Carmen en La Traviata tot een van zijn vrienden hem een verzameltape liet horen met jazznummers. Opera werd pop en aria's veranderden in croonersongs en jazz-standards. Het is snel gegaan met de carrière van de Canadese zanger. Met 'Two Shots' maakte hij een opvallend debuut, dat hier maanden in de Album Top 100 prijkte.

De Ier Peter Wilson, alias DUKE SPECIAL, grossiert in stijlvolle zoete pianoballads. Wie alleen de muziek van Duke Special kent, zal zich verbazen over zijn uiterlijk met dreadlocks en zwaar opgemaakte ogen. En andersom: wie hem voor het eerst ziet, verbaast zich over zijn lieve liedjes.

RENEÉ (van Wegberg) is net klaar met de musical 'Annie'. Zij is een jonge, talentvolle zangeres met uiteenlopende ambities. Het liefst wil ze in de toekomst blijven zingen, dansen en spelen in veel verschillende stijlen en genres. Van musical tot pop, van eigen repertoire tot covers, van uiteenlopende personages tot de zangeres Renée. Zaterdag een gespek met haar én een optreden in TROS MUZIEKCAFÉ.

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur via Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

Presentatie: Daniël Dekker.

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl