NEN


NEN-Catalogus wordt NEN-Normengids

donderdag 8 maart 2007, 16:52

De NEN-Catalogus is flink onder handen genomen en zal voortaan door het leven gaan als de NEN-Normengids. Niet alleen de naam is veranderd, ook beschikt u met de nieuwe NEN-Normengids over een uitgebreide functionaliteit voor het optimaal beheren van uw normencollectie.

U kunt zoeken op meer dan 60.000 beschrijvingen van alle Nederlandse en Nederlands aanvaarde Europese en internationale normen. De aangeschafte normen (in PDF) kunt u eenvoudig en snel koppelen aan de NEN-Normengids.

Buitenlandse normen of eigen bedrijfsdocumenten kunt u via een Excelsheet met één druk op de knop in dit digitale normbeheersysteem plaatsen.

De Normengids kunt u zowel op een stand-alone computer als op het netwerk zetten. Bij een netwerkversie kunt u in combinatie met een licentie al uw (volledige) normen voor meerdere gebruikers beschikbaar stellen. U ziet in één oogopslag welke normen u digitaal in bezit heeft. U kunt zelf bepalen of er vervangingen of wijzigingen aan uw collectie worden toegevoegd.

Heeft u interesse in dit product? Neem dan een kijkje op: http://normengids.nen.nl. Hier vindt u informatie over de NEN-Normengids waaronder de bestelmogelijkheden.